MortenNs Dagbok: Gauk & sånn

Klanen er Norges største og beste supporterklubb. Om mindre enn et døgn skal vi vise det igjen. Også for den rykende ferske supporterklubben «Gaukereiret». 

I morgen kommer Ulf Sandnes og vennene hans til Ullevål.  De er på en gjestevisitt i Tippeligaen som til og med ser ut til å kunne vare opptil flere sesonger. Med seg på lasset er også supporterklubben «Gaukereiret«. De er nystarta, og følger i fotsporene til den tidligere supporterklubben «Ulvane».

Et alldeles informativt intervju på NSA sine sider kan gi den nyfikne mer kjøtt på beinet.

Ulven er kjent for de fleste, men gauken er kanskje ikke like kjent? På Wikipedia kan vi lese at «Gauken er ein trekkfugl som ein kan finne over heile Europa (unnateke Island), i Nord-Afrika og det meste av Asia, men ikkje i India.» 

Ikkje i India, der altså.

Noen reagerer kanskje på at dette står på nynorsk? Ikke rart, siden det gjør det. La oss oversette Gaukereiret til vanlig norsk:

Gjøkeredet. Jack Nicholson, der altså.

Jeg tror ikke morgendagens historiske (første!) kamp mot Ulf på Ullevål blir noen skremmende affære, men helt sikker kan man ikke være.

Jeg tar ihvertfall ikke sjansen på å ikke få med meg at det ikke blir det, så jeg kommer. Og jeg gleder meg!

*****************************************************
Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.