Stemningsrapport Enga-Molde 14.07-12

Av: Espen Bjørneseth

Enga kom fra to seire på bortebane, og skulle reise kjerringa på Festung Ullevål. For oss som lager stemning betydde det at Enga skulle stå for deler av underholdninga denne kampen. Brillefint! Det ville gi Klanen en lett oppgave med å støtte gutta verbalt. Det ble ikke sånn denne gangen heller.

Vi var pinlig få som hadde tatt turen til Ullevål denne solfylte ettermiddagen. Sangfeltet på Gaza hadde store felter av tomhet, og den stygge lyseblå fargen på vestbreddens stolseter var altfor lett å se. Det hadde kanskje hjulpet om folk trakk inn mot midten for å gire hverandre, men sånn ble det ikke.

Folk som møtte opp og sang får kred for førsteomgangen. Tatt i betraktning hvor få vi var, klarte vi å lage lyd som bar godt utover stadion. Sanger ble starta fra Ikaros, Sirkus og gamlekara på toppen. God variasjon. Etter noen forsøk satt også sangene mellom tribunene også. Vestbredden var noe tung å få i gang denne kampen.

I andreomgang faller vi ned på ett svært labert nivå. Faktisk nesten like dårlig som synet til mannen med korta og mere hår enn hjerne. Få sang, og det ble heller lange opphold mellom sangene til tider. Vil likevel trekke frem «Øl og vold» som satt godt igjen. Flott at så mange blir med på «skamslåtte bønder»!
Andreomgangens feilskjær retter vi opp igjen allerede på søndag. Da skal du og jeg, mine venner, dine venner og dine venners venner opp til Nadderud og hente 3 poeng. Vi skal overdøve de små blaa smurfene på tribunene, og vi skal hevne tapet som gjorde Stabæk til vinnere av det som forhåpentligvis ble verdens eneste Ri#!!F!!#mibowl.

NB: Vær klar over at denne kampen går på dagen ett år etter terroranslagene mot Regjeringskvartalet og Utøya. Det vil selvsagt bli markert i forbindelse med kampen.

Comments are closed.