Hvor faen har det blitt av Klanen?

Vi starter bra som alltid, med et trykk ut over det vanlige på “vi ser på Vål’enga”-låta. Det er noe helt spesielt med taket på borteseksjonen i Skien, uten tvil Norges beste bortetribune. Jeg hadde plassert meg på midten helt oppe med resten av Sirkus-gjengen, dette var et valg jeg var veldig fornøyd med. Der jeg sto ble det holdt gående synging før kampen, gjennom hele kampen, pausen og etter kamp. Jeg føler at fram til Odd skårer så er de fleste rundt oss med, det er et veldig bra trykk og vi valser over det svake hjemmepublikumet. Men etter målet så synker moralen sakte men sikkert til et bunnivå som ikke ligner grisen…

Tekst: Eystein Jacobsen
Etterhvert er det bare små fraksjoner på tribunen som holder ting gående, resten ser ut som dem har gitt opp allerede, på 1-1! Hva faen?

Folk er så opptatt om dagen med at laget vårt er så dårlig, men hvem er vi til å klage på spillerne når vi ikke er noe bedre på tribunen?

Hvis vi skal kreve 100% innsats på banen så må vel vi gi 100% innsats på tribunen?

Det er i motgang vi skal være bra. Alle kan være gode i medgang, men det er i motgang vi skal gå fram som et godt eksempel ovenfor spillerne og vise dem hvordan man snur skuta. Når vi som skal ofre alt for klubben, vi som har Vål’enga som en rellion, vi som har en helt annen tilhørighet til klubben enn spillerne, bare gir opp på tribunen, hvordan skal man da klage på innsats fra spillerne?

Nå er det på tide at vi tar grep i Klanen og sprer budskapet, vi er til for å støtte klubben i med- og motgang. Nå skal vi snu skuta og inspirere spillerne til full innsats fra start til mål. Vi starter allerede mot Sarpsborg lørdag 20/8 kl. 18:00.

Syng deg hes for Vål’enga!

Comments are closed.