Plass og plassering på bortekamper: Rom for alle!

  Ukategorisert

Klanens logoDet har kommet klansstyret for øret at noen vegrer seg for dra på Vålerengas bortekamper. Dette skal være fordi Klanen lager så mye liv på tribunen at det kan oppfattes som ubehagelig. Klansstyret understreker at det er plass til alle på vår del av tribunen!

Tekst: Morten Nydal, Klansstyret

Det vil alltid være slik at dette klansstyret først og fremst jobber for at stående, syngende supportere skal ha best mulig «arbeidsvilkår». Viktigst for oss er de som ønsker å synge hele kampen, og sørge for liv og røre i 2X45. Dette er essensielt i forhold til hvordan vi ønsker at Klanen skal støtte laget!

Det betyr ikke det samme som at klansstyret ikke ønsker å legge til rette for andre! Det ene utelukker nemlig ikke det andre: KST gjør en meget solid jobb (tusen takk, dere er enestående!) med å merke av egne områder for de ivrigste, det betyr også at det er lett for KST å hjelpe de som vil ha det litt roligere til en annen del av vår tribune. Så dersom du ønsker å stå og synge litt unna de aller ivrigste, spør KST hvordan folk kommer til å plassere seg når du kommer inn på tribunen.

Er det derimot slik stilt at du får angst, eksem og åndenød av at folk rundt deg står og ser på kampen, du FORVENTER ganske enkelt at ALLE rundt deg skal sitte helt stille under kampen? Da anbefaler vi deg å kjøpe sittebilletter på hovedtribunen. Så kan du heller kikke litt bort på oss og tenke litt på om det kunne vært moro å være med oss neste gang!

Altså: Følger du KST sine tips og anvisninger mener vi at alle skal kunne føle seg både trygge og komfortable på våre felt!

Klansstyret.


Comments are closed.