Hva er Sangbuss?

EngaSang har i lang tid jobba å starte igang prosjektet «Sangbuss». Tanken bak dette er å lage et reisealternativ for de som har hovedfokus på den innsatsen man nedlegger på tribunen for Vålerengens IF, synliggjort med sang, flagging og andre sprell.Tekst: EngaSang


Våre hovedmål for turene er å:

  • Være et samlingspunkt for de ivrigste på tribunen. Hovedsaklig for å fungere som en diskusjonsplass og idemyldringsarena. Her finner vi sammen løsninger for videre- og stadig forbedret samkjøring av vårt ansvarsområde.
  • Komme tidlig på kamp. Dette for å sikre seg sangmessig best mulig plassering, men også for å hjelpe til med plassering av tifo og hengebannere.
  • Ankomme samlet på kamp i god sangform, for selvfølgelig å kunne yte maksimalt på tribunen.

Det er veldig mange av oss som er litt ekstra ivrige (tribuneslitere) som synes det er litt mye fokus på fyll og fest til tider på bussene, spesielt i forkant av kampene. Festen for oss starter på stadioen og eventuelt på vei hjem. Snarturer innom en lokal pub før kamp er noe vi gjerne gjør, men det prioriteres glatt bort hvis det er ei tidsklemme på gang.

Når og hvor sangturer vil bli arrangert vil bli annonsert her på Klanen.no, og i forumet i god tid.

Større infoflyt fra oss når det gjelder nettopp dette er noe vi har tatt selvkritikk på. Derfor vil du se hyppigere oppdateringer fra oss i tiden som kommer.

Neste sangtur blir overnattingstur til Trondheim (RBK-VIF 25. april). Vi reiser fra Bohemen kl. 12.00 søndag 24. april og er framme rundt klokka åtte på kvelden. Hjemreise direkte etter kamp (ca 22.30).

Pris 600kr tur/retur. Billetter kjøpes i Sjappa.

Mer info her

Er kanskje Sangbuss noe for deg? Eller har du spørsmål om Sangbuss eller EngaSang? Kontakt oss på sang(att)klanen(dott)no

Comments are closed.