Lars Erik Lund hedret da Vålerenga tok grep om sølvplassen

Vålerenga tok en meget viktig 3-2 seier mot sin nye erkerival Lørenskog søndag kveld. Drøyt 1600 tilskuere fikk også med seg at Lars Erik Lund ble hedret etter å ha passert 500 kamper for Vålerenga.

Tekst: Morten Nydal

Arne Billkvam, Jim Martinsen og Øystein Olsen hadde æren av å overrekke Lars Erik Lund blant annet en Afrika-tur, som Klanen har vært med å sponse – slik vi pleier når spillere runder 500 kamper for klubben. Vår kaptein takket for gesten ved å score et meget viktig mål i kveld.

Lørenskog tok ledelsen i kveldens oppgjør ved Teemo Kuusisto, og ledet fortjent etter første periode. I andre periode tok Vålerenga grep og gikk opp i ledelse etter mål av Steffen Thoresen og Lars Erik Lund, før Knut Henrik Spets utlignet til 2-2. I siste periode satte Vålerengas poengkonge Blake Evans inn seiersmålet, og dermed tok vi grep om sølvplassen etter at Stavanger tapte i går mot Sparta.

To kamper gjenstår nå av seriespillet, borte mot Oilers på torsdag og hjemme mot Sparta på søndag.