Landskampbilletter til NSA-feltet

Klanen og NSA Landslagsgruppa tilbyr også i år stående, syngende klansmedlemmer som vil støtte landslaget et begrenset antall billetter til Norges landskamper på Ullevål. Noen nyheter av året: Vi er tilbake på 228! Billetter til Danmark hjemme legges ut i Sjappa på mandag 24/1 (kun en billett per medlem)Tekst: Morten Nydal, Landslagsgruppa

Oppdatert 10/02:Danmark borte er foreløpig utsolgt. De eneste billettene som er igjen er de som er reservert de som blir med Bohembussen eller bussen NSA har satt opp. Info om bussturene finner du lenger ned i saken.

Oppdatert 9/02: 20 billetter igjen til Danmark hjemme (selges i Sjappa).

Det er kun anledning til å kjøpe en billett for hvert klansmedlem, ettersom det kommer til å bli veldig press på disse billettene. Danmarks-kampen er lørdag 26.03, og billetten koster 300 kroner. Eventuelt videresalg (svartebørs) er jævlig uaktuelt for å si det slik, det er allerede avslørt flere som har prøvd seg med billetter fra andre supporterklubber – det vil jeg ikke se med Klanens kvote!!

Vi har også egen billettkvote til bortekampene mot Portugal og Danmark.

Dersom du ønsker billett til Portugal borte 04.06 (ca 300 kr) eller Danmark borte 06.09 (ca 500 kr) send mail til nydal(ætt)klanen(dott)no, så reserverer jeg billett. Jeg trenger navn og medlemsnummer. Betalingsinformasjon vil bli sendt ut så snart vi får eksakt billettpriser fra NFF/forbundene i Danmark og Portugal. Denne kvoten er en del av NFF sin kvote billetter, og vi vil stå samlet på feltet. NSA-kvoten er på henholdsvis 500 (Danmark) og 200 (Portugal), og vi reserverer så langt «beholdningen rekker».

Bohembussen reiser til Køben

Bohembussen kjører til Køben, avreise mandag morgen, retur etter kampslutt tirsdag kveld. Bussturen koster 700 kr, og det er reservert inntil 40 billetter for de som reiser med Bohembussen. Det er også mulig å melde seg på om man har ordnet billett utenom. Gi beskjed om man ønsker billett eller ikke!

Påmelding skjer til tore.arctander(ÆTT)nordea.no.

Det er over 20 plasser/billetter igjen på Bohembuss-alternativet.

NSA v/Landslagsgruppa tilbyr busstur til bortekampen mot Danmark!

Avreise mandag 5/9 kl 0800 fra Oslo S. Ankomst København sentrum ca kl 1800. NB! Overnatting på hotell må de som blir med ordne selv!

Avreise hjem fra Parken rett etter kampen 6. september. Tidspunkt for avspark er ikke bestemt p.t., vi kan dermed ikke gi noe tidspunkt for når bussen er tilbake i Oslo på nåværende tidspunkt.

Pris kr 700 (uten kampbillett). Bindende påmelding!

Prisen er bassert på at det blir minst 40 deltakere på bussen, blir det fler enn 40 påmeldte kan det bety lavere pris. Vil mange med kan vi også sette opp dobbeltdekker. Plasser selges fortløpende helt til det er fullt, så ikke nøl med påmeldingen. Påmeldiger til bussturen sendes på e-post: thomas.ramstad@getmail.no. Thomas trenger som vanlig navn, E-postadresse og mobilnummer til de som ønsker å være med.

Comments are closed.