Rapport – Stemning?

EngaSang

Fra lørdag formiddag og utover søndag fyltes byen sør for Værnes sakte men sikkert opp med Enga mennesker i alle aldre og fasonger. Det var tydelig i gatebildene og til og med på Adressa.no i dag.

Av: STHLM

Søndagen samlet det seg etterhvert masse mennesker på Three Lions, Lille London og andre vannhull i sentrum. En fryd for øyet. Bussene kom trillende inn utover dagen og værgudene lagde skikkelig stemning med regn. Herlig. Turen opp til Lerkendal gikk raskt og etter en omfattende sikkerhetskontroll kom man inn til synet av et menneskehav. Det er sterkt å selge ut alle billettene – uansett om vi ligger i toppen.

Stemningen på matchen?
På delen mot kortsiden samlet det seg raskt en rekke punche mennesker som stor sett holdt det gående i 120 minutter. Her var det trykk, variasjon og bra liv. Etter å ha lest igjennom synspunkter fra andre på forumet er det bare å kaste inn håndklet og se fremover, plassering for sangsentrum var ikke optimalt. Faktisk så er det lenge siden jeg har opplevd at det er så mange mennesker inne på stadion 30 minutter før avspark. At vinden og andre elementer kanskje ikke var helt på vår side er det bare å glemme. 50 punche kan klare mye, men ikke bære 1000 stykker om ikke forberedelsene er gode.

Fremover; markere tydelig sangsentrum og holde av de plassene. Vi visste at det ville være mange mennesker, og vi vet etterhvert også hvem som lager mer liv enn andre – i hvert fall hvem som er med å starte livet. At fyll forekommer på slike turer får vi bare leve med en stund til, og vi får påvirke det vi kan. Plassering er alfa omega og vi klarte det i Stavanger. Vi vil klare det igjen – sterkere.

Comments are closed.