Jeg har en rumpe som trenger pleie, jeg har en rumpe som trenger p***

Sorry Nils Arne, men det er bare en gammel sang vi fansen synger og skal på ingen måte tas til inntekt for at gutta våre ute på banen ønsker å få penis eller fingre ført opp i endetarmen under kamp. Mulig at noen er mer åpne for det på privaten og det er ikke noe galt i det, men da kan de heller avtale å møtes i garderoben etter kamp. Jeg går på fotballkamp for å se fotball og hvis jeg har lyst til å se menn som tafser på hverandre så ville jeg nok gått på London pub eller sjekket internett der det ligger masse bilder av slik karakter (har jeg hørt…)

Skrevet av: Svein Erik «Svenna» Bakke

Jeg har personlig alltid hatt stor respekt for Nils Arne Eggen og har også møtt han ved en anledning for å gi han en drakt, siden han faktisk spilte på Vålerenga når vi vant gull i 1965. Syns at han var en hyggelig kar og han virket meget jordnær noe som vel ikke kan sies om dagens utgave. Virker som om han har mistet grepet totalt og kanskje han bør utredes for Alzheimer siden dette er en sykdom som gradvis gjør at man glemmer de enkle ting og symptomene kommer best frem på kveldstid.

Min respekt forsvant umiddelbart idet jeg ser at han står der og forsvarer Annan og hans handling. Når han i tillegg klarer å påpeke at Annan er mørk i huden som om det skulle ha noe som helst med saken å gjøre, så blir det bare trist og det er skuffende at en så stor personlighet som Eggen klarer å synke så dypt. Du bør ta deg kraftig sammen Nils Arne, stikk fingra i jorda (jeg sa JORDA ikke rumpa) og ikke skjem deg ut ved å forsvare handlinger som hører hjemme på soverommet eller andre steder folk ønsker å treffes for å tafse på hverandre. Spent på hva du hadde ment om det hele hadde vært omvendt, hva hvis Muri hadde putta fingra opp i toer’n på Annan samtidig som han tok godt grep rundt ballene hans (sett bort i fra at Muri hadde fått kink i ryggen)? Dine ord om at han er mørk får meg til å gremmes, alle veit at det foregår mye under en kamp og at de slenger litt dritt til hverandre er ikke sjokkerende, men tviler på at Annan opplever mye rasisme fra andre spillere, det kommer nok evt. fra publikum. Dum Dum Boys synger i sangen Hagelangs følgende setning: ”Nabolaget her er fullt av skrømt, har aldri flytta, jeg har rømt” og for de som ikke kjenner til det så betyr ”skrømt” nazister. Dum Dum Boys har fått mye kritikk for den setningen, det at de sang på bokmål og at de flyttet til Oslo (?) Å prøve seg på at andre er intolerante når man i sin tid fostret en mann som Henry Rinnan blir nesten komisk og det er vel nesten et under at Rinnan ikke har en egen statue der oppe, men den kommer vel så snart de som opplevde krigen har gått bort. Vi trenger vel ikke lenger stille spørsmål om hvorfor de fleste trøndere har bart?

Samma hvem som gjør hva og det skjer mye under en kamp og sånn er fotballen blir det sagt veldig ofte om episoder som blir debattert etter kamper. Er det virkelig det og er det slik vi vil ha det? Er alt lov og hvordan mener klubbene at barn skal tolke det de ser at skjer på banen, skal gutter 12 putte fingra opp i ræva på motspillerne? Nei takk er mitt svar og jeg tviler på at det er en utvikling noen ønsker. Det som også slår meg litt er at det blir snakket om som det er en liten filleting. Hadde noen gjort det samme med noen ute på byen så skjønner jo alle andre enn Nils Arne med venner at det hadde gått galt i tillegg til at det faktisk er straffbart:

Straffeloven § 200
Den som foretar seksuell handling med noen som ikke har samtykket til det, straffes med bøter eller fengsel inntil 1 år.
Den som foretar seksuell handling med barn under 16 år, straffes med fengsel inntil 3 år.
Den som forleder barn under 16 år til å utvise seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd som nevnt i § 201, straffes med fengsel inntil 3 år.
I tilfelle som nevnt i annet ledd, kan fengsel inntil 6 år idømmes dersom handlingen er begått under særdeles skjerpende omstendigheter. Ved avgjørelsen av om særdeles skjerpende omstendigheter foreligger, skal det særlig legges vekt på hvor lang tid forholdet har pågått, om handlingen er misbruk av slektskapsforhold, omsorgsforhold, stilling, avhengighetsforhold eller nært tillitsforhold og om handlingen er begått på en særlig smertefull eller krenkende måte.
Så her burde vel Annan få max straff på 1 år i buret siden det må være skjerpende omstendigheter at det foregikk direkte på tv og senere har blitt vist en rekke ganger, noe som kan anses som krenkende. I tillegg kommer jo misbruk av stilling siden de nok neppe hadde møtt hverandre privat siden de bor så langt fra hverandre. Noen burde nesten ha anmeldt forholdet, men jeg har belastet rettsvesenet nok i mitt liv så dette er kanskje en sak for Niso, som jo er fagforeninga til spillerne og de burde absolutt være på ball(ene) her for å vise sitt standpunkt når det gjelder hva spillerne skal kunne godta mens de er på jobb.

At NFF ser på saken men sier at den ikke er alvorlig nok til at den kan medføre to kampers karantene, noe som må til for at saken skal kunne behandles, er vel ikke direkte overraskende. Et overgrep som kan føre til 1 års fengsel er tydeligvis ikke så ille for NFF. Tv bildene viser jo hvor kalkulert og bevisst det Annan gjør er og etter min mening er dette under kategorien å skade fotballens anseelse og burde vært slått ned på. Når man i tillegg vet at Hønefoss sin trener Tom Guldbrandsen fikk en kamps karantene, for å ha jublet for mye og beveget seg utenfor den oppmerkede sonen tidligere i år, samtidig som Per-Mathias Høgmo i fjor var inne på banen og blandet seg inn og fysisk grep tak i spillere uten å få straff, så er det ikke så merkelig at det blir stilt spørsmål ved habiliteten til de som jobber i NFF. Stig-Inge Bjørnebye var sinna på NFF for en tid tilbake og kom med følgende filosofiske betraktning av NFF: ”De folka der har rett og slett total mangel på inkompetanse”.

Til Annan vil jeg si at det er flott at du har begynt å finne ut av din legning, vet at det ikke er like lett å vise sin kjærlighet til andre menn i ditt hjemland som det er her i Norge. Vi har mange homofobe i Norge også, men verken Klanen eller jeg personlig har noe imot noen basert på legning, religion eller farge. Syns riktignok det hadde sett bedre ut hvis du kom ut av skapet og praktiserte det andre steder enn på fotballbanen, det kan ikke være tilfeldig at du biter i brystvorter, putter fingra opp i toer’n og klemmer hardt i ballene til gutta til stadighet. Det er ingen skam å være annerledes, ei heller at du liker litt røff sex, men det må da være mulig å finne likesinnede i Trondheim der du kan leve ut dine drømmer og fantasier? Bygdas store sønn Rinnan viste jo hva som bor av sadisme og ondskap i Trondheim, så det ville vært merkelig om du ikke skulle finne deg en partner som er ca. 2 meter siden det er åpenbart at du også tenner på høye menn.

Det er litt trist at du synker så utrolig dypt Nils Arne, men du takler kanskje ikke presset? Er Annan så viktig i jakten på gull at dere ikke våger å irettesette han eller si at dere ikke liker det han gjør? Under Erik Hamren så ble faktisk Jarstein vraket fra troppen og 2. laget i en periode fordi han ifølge Hamren trengte å koble av litt. Sånne avgjørelser står det respekt av og det hadde tatt deg to minutter å si at dette ikke er noe dere i RævBk kan godta og skal ta opp dette med vedkommende. Nei, ”hele Norges Rosenborg” meg langt opp der Annan trives best.
Grattis RævBK, med et gull som for meg ville smakt det samma som fingra til Annan…(Fair Play my ass?)

Comments are closed.