Vi glemmer aldri

 

EngaSang

Sangmessig har XXX en av landets dårligste bortetribuner. Hvordan er det mulig for en klubb, som er så jævla opptatt av at alle følger reglene til punkt og prikke, å søke om dispensasjon for så mange ting? Fasilitetene for gjestene er i bestefall en skandale.

 

Av: Henrik Buffon

Storskjermen er usynlig. Klokka er knapt mulig å se fra noen del av stadion og tribunen tåler definitivt ikke aktive supportere. Her bør NNF på banen og barbere bort noen av poenga deres. Det er jo et under at ingen skader seg alvorlig når bølgebrytere ryker.

Det var atter en gang tid for et gjensyn med den unevnelige klubben. En passe kort bortetur gjorde sitt til at det var et godt oppmøte av klansmenn og kvinner, selv på en lørdag. Kampen ble litt som forventa. Vi styrer det meste, men det blir unødvendig spennende hvorvidt vi får alle tre poenga, før Bengt er på plass og viser vilje til å kjempe for hver ball.

Synginga vår er veldig bra i første omgang, det er stor variasjon på sangene og det fungerer godt med kanon-sangene mot Miniklanen. På en tribune som denne er det vanskelig å avgjøre hvordan livet er på kantene når man står i midten, men det så ut som det var bevegelse et stykke utover i hvert fall. Jeg valgte å flytte meg over på langsiden et stykke ut i andre for å bedre kunne bedømme synginga derfra, og fikk et helt annet inntrykk da. Midten av tribunen er mest aktiv og det er lett å se at det uten tak er umulig for kantene å henge seg på sangene som startes. Dette fører dessverre til en del kaos når det kjøres forskjellige sanger på midten og kantene. Dette noe som er vanskelig å unngå.

Godt å se at Myhre lar seg påvirke av hetsen. Personlig mener jeg at når keeper begynner å svare publikum, da er fokus på feil plass og han har tapt allerede. Bra for oss, synd for Xxx.

Totalt sett, jeg syns vi gjorde en god figur på sangfronten. Håper flere etter hvert slenger seg på den nye varianten av ”åååååå heia heia”-låta, hvor vi setter oss på huk for så å hoppe vilt. Dette ser jævla bra ut.

Tilslutt, uten å peke på noen spesielle, klipper jeg inn et utsnitt fra Wikipedia. Legg det på minnet til neste gang du er på tur:
”Alkoholholdige drikker vil ha en viss euforiserende påvirkning på dem som drikker dem. I store mengder kan de føre til beruselse. Det å drikke seg beruset på alkohol, kalles i dagligtalen «fyll».”

Se bildekavalkade fra kampen her:

Comments are closed.