Har’u traktor og ljå

Sjefsrotta på stasjonsbygda har svingt med ljåen igjen. Når kommer han til å se sitt bondeverktøy fra den andre siden?

Alle barna på Lillestrøm har hale og det viser seg nå at noen av disse har fått diagnosen mangelfullt utviklede og varige svekkede sjelsevner. En av disse har klart å tjene penger på å være en stor stygg jævel som hadde fått tak i et par fotballsko på -70 tallet, han var i kategorien ”jeg-er-ikke-så-smart-men-jeg-kan-løfte-en-del”. Som et resultat av HVPU-reformen har denne fyren kommet tilbake i form av ei diger feit slimete rotte. Det blei tidlig varslet om denne rottas ankomst og det ble allerede før hans fødsel iverksatt store tiltak for å hemme denne styggedommens utvikling. Hele landet deltok i en omfattende kronerulling og det ble blant annet arrangert en konsert med bandet Frank Zippa og her gikk det unna med Frankfurtere som hakka møkk. Folket fikk lagd en stor rottefelle også kalt atomreaktor som ble plassert i nærmiljøet til dette krypet, noe som trass myndighetenes iherdige innsats ikke førte til det ønskede resultatet. Det er med rotter som med bakterier: noen av dem viser seg dessverre å være resistente og de klarer å lure seg unna – noe som også hendte her.
Det er nå på høy tid at nasjonen nok en gang samles for å – en gang for alle – bli kvitt denne rotta som en gang innførte det som på folkemunne kalles Knokkelball (spark ballen så langt du kan mot motstanders mål og løp ned alt som kommer i veien). Han har vel nikket ned det meste av spillere i Norge og deler gjerne ut en springskalle i lystig lag, noen ganger på helt eget initiativ. Etter å ha slått hue i en årrekke gjorde han et forsøk på å opptre som Frankenstein på et omreisende sirkus, men etter en episode som skal ha involvert to sjøløver vendte han tilbake i skam, men med halen inntakt.
Nå må vi få renset avløpet.
Ingen er konger selv om de er den største rotta og sjefen over kloakken. Rotter og organismer i kloakken er kun smittebærere og stopper vi dette ikke nå, så kan det spre seg. Vi tok ikke tak når svartedauen tok Bergen, men vi må reagere nå. Bli kvitt dem alle sammen og begrav dem og deres leder Fransico Franco en gang for alle. Sånne metoder hører ikke hjemme her, men kanskje de nå bør utrede konsekvensene av langvarig radioaktiv stråling slik at de som eventuelt overlever kan ha et håp om en fremtid.

Fred og kjærlighet.

Svein Erik Bakke aka Svenna

Comments are closed.