Ein Bier bitte

EngaSang

En lang sesong nærmer seg slutten men først skulle vi en tur ut i provinsen igjen og denna gangen var det bygda mellom de syv fjell som skulle avlegges et besøk. Man forstår lett hvorfor disse folka lider av vrangforestillinger og en egen evne til å prate utydelig, de er jo tross alt forsøkt gjemt bort langt Vest og bak fjellene i vårt ellers så stolte kongerike.

Av: Svenna

Det var ikke mange som tok turen over og har hørt mange unnskyldninger av ymse karakterer … Uansett så er ikke sesongen over og går det litt vår vei så er det faktisk mulig at vi får en tur til Europa neste sesong, så still opp de to siste kampa og sørg for å løfte gutta opp og frem til mer heder og ære.

De som hadde tatt turen fikk ihvertfall være med på noe av det morsomste som er i Norsk fotball. Å slå Brann i Bergen er ikke annet enn herlig. Det er så godt at ubeskrivelig er det rette ordet. Sangmessig stinker vi litt pga høy promille og siden noen har en utrolig trang til å trampe på setet i tide og utide. Når to stykker som står skulder mot skulder ikke engang klarer å holde samme takt blir det bare kaos. Bruken av seter denne kampen gjorde at mange sanger sluttet lenge før de burde ………. Er vi der for å støtte laget eller for at vi skal høre oss selv ?

Uansett så leverte gutta varene på banen og vi fikk med oss tre fortjente poeng hjem. Vår alles kjære Eirik Bakke fikk det også som han ville, siden han etter en disputt med oss blei bytta ut slik at han fikk dra på puben for å roen nervene – og siden du sliter litt med språk, Eirik, så tar vi bestilling av øl slik at du ikke blir sint når ingen forstår deg. England: One pint of lager, please. Spania: Uno cerveza, Por favor, og i Tyskland er det: Ein Bier bitte. Håper du med dette fikk noen ferietips og hever glasset til en skål. Vi slår dere gjerne også neste år.

Vil bare en gang til presisere det med at sesongen ikke er ferdig ennå. Møt opp siste hjemmekamp mot Sandefjord. Vi trenger å vise gutta at vi alltid stiller opp og det går mot røde tall, så ta med alt som kan puste og betale inngangsbilletter på Søndag. Hadde vært gøy om vi kunne ha avsluttet sesongen med 15-20 tusen på tribunene og en kjempeavslutning for gutta.

Comments are closed.