Hvor har det blitt av Vålerenga?

EngaSang

Påskeferie, 1 poeng og sisteplass etter 2. serierunde. Hva kunne vel være mer lovende for stinn brakke? Skarve 8949 tilskuere møtte opp på en egentlig fin vårdag. Det verste er at jeg ble positivt overraska over oppmøte.

Av: Vebjørn Borkamo

Helt ærlig syns jeg vi gjorde det greit på tribunen. Sett i sammenheng med det som skjedde på banen var vi gode. Vi startet kampen greit, og til tross for et tidlig mål i ræva var lydnivået ok store deler av første omgang. Det kan se ut som sangfeltet har begynt å virke som det skal. Håper det fortsetter. I denne kampen er det umulig å la være å legge en del av ansvaret på spillerne for at stemningen aldri brøt lydmuren. Av og til lurer jeg på hvorfor (og hvordan) vi skal holde maks i 90 min når vi har et lag som ikke gidder mer enn maks 20 til sammen? Men hvem i all verden fant på å synge ”Lars Iver elsker Vålenga?” Vennligst aldri syng noe sånt igjen. Og det har ikke noe å gjøre med at han skåra å gjøre. Han har da vel aldri elska noe annet enn sitt eget glansbilde? Good riddance!

På 0-3 slokna vi litt naturlig nok, men da syns jeg vi begynte å få en litt fandenivoldsk holdning. ”Øl og vold” satt tidvis ganske godt, og ikke bare midtfeltet var med. Vi forsøkte forgjeves å piske fram litt guts. Vi fikk riktignok et reduseringsmål, og da Dawda kom innpå starta både vi og gutta mye bedre enn noen skulle trodd. Helt til lufta gikk ut av ballongen. Det er grenser for hvor lenge gutten gidder å dra lasset aleine. Sangene kom mer og mer sporadisk og vilkårlig, og noen av sangene ble sunget litt vel ofte mot slutten. Da hendte det også en gang at samene hørtes i VG-svingen.

Når resultatene kommer tror jeg virkelig det kan bli ordentlig bra trøkk på Ullevaal! Så lenge kan vi bare glede oss til ”krigerne” skal forsvare vår seiersrekke på Romerike… Vi skal gjøre vår del av jobben uansett! Neste mandag skal Klanen gjøre alt vi kan for å knuse bøffla atter en gang!

Comments are closed.