Gøy på landet…

EngaSang

Var vel ikke mange som gleda seg til å reise til fuglelandsbyen etter starten på sesongen eller som en viss Eggen omtalte stedet ”Dæm kaller det stasjonsbyen, stasjonsbyen? Det er jo knapt snakk om en perrong”. Men etter å ha fulgt klubben noen år så hadde jeg faktisk trua. Ikke fordi laget har vist bra takter, men fordi at når alt ligger til rette for at vi skal tape så har gutta en tendens til å vinne.

Av: Svenna

Årets kamp gikk jo som det pleier. Bra fotball blir det aldri mot et lag som spiller det jeg definerer som ”knokkelball”, dvs. slå ballen langt og høyt mens du løper ned det som eventuelt kommer i veien. Norges største mammadalt gjorde et forsøk på mandag, men møtte en Panzer som satte seg til motverge så gutten måtte bæres hjem til mamma. Panzer er tilbake. Vi vinner kampen både på banen og tribunen som i de siste tre oppgjørene, så det byttes nå navn fra ”Fort” Åråsen til ”Vårt” Åråsen siden vi tar over alt når vi er på besøk.

I pausen fant noen av gutta noen bannere som fugla hadde lagt igjen på vår tribune, så disse ble delt opp i passe biter av noen kreative sjeler mens vi ventet på resten av festen. Lensmann hadde seriøse planer om å gå inn på tribunen for å hente en av de som blusset, men det ble heldigvis avverget. At de ikke har lært å holde seg unna tribunen etter fjorårets fadese mot RBK, der de klarte å bruke pepperspray og arrestere feil mann er litt skremmende, men kan vel forklares med en viss atomreaktor i nærheten.

Stor takk til gutta for nok en gang å banke bønda, pubrunden i fuglelandsbyen etter kampen blei moro og avsluttet med noen øl på Martin’s.

Comments are closed.