Stemningsrapport: Vålerenga – Aalesund

EngaSang

Min lille mening om stemningen, fra høyt oppe på pressetribunen.

Av: Tåke Fyrsten

Det første som slår meg er at stemningen virker litt tam, men jeg tenker at dette tar seg opp når kampen starter. I de første 20 minuttene er stemningen helt grei, Gaza holder det gående og bredden er med. Så dør det helt ut med unntak av ved scoringa. Resten av første omgang er direkte pinlig. Gaza høres såvidt det er og bredden er helt død. I andre omgang hører jeg ikke bredden synge en eneste sang mens på Gaza virker det som om halvparten har slutta å synge. Dette var flaut. Skal vi noen gang bli så bra vi mener vi er, må det nok en holdningsforandring til på Gaza, mens jeg tror at bredden som et sangsenter er en sagablott. Til slutt lurer jeg på hva som har skjedd med Miniklanen, i 2. omgang kom det kun lyd fra dem ved ett tilfelle.

Håper alt dette har med for tidlig seriestart og for mye drekking å gjøre, og ikke skjer igjen.

Comments are closed.