lekr ike butik

EngaSang

Vi vålerengasupportere er priviligerte. Det er mange gode artister som støtter laget vårt, og vi har hundrevis med kjente og kjære vålerengasanger. En av dem er av Ravi og DJ løv på Oslos stolthet-cd’en. Jeg tror at Ravi er Vål’enga-supporter. Derfor var det så trist å se på opplegget som var kokt i hop i pausa på serieavslutningskampen mot Tromsø.

Av: Lage Bøther

Her stod en ensom Ravi ute på banen og prøvde å få oss med på Norges største karaokekor.

Det gikk som det måtte gå. Vi sang vålerengasanger av full hals, og det hele endte med at både Colasvingen og Vestbredden mjælka kuer. Etter kvert som vi ang blei musikken spilt med stadig høyere volum, til man knapt kunne høre sine egne tanker. Og Ravi stod der ute, og prøvde å få oss med på ”Splitter pine” og ”Take on me”.

Ravi, jeg sang ikke med på noen av sangene mot deg. Jeg trur du er en ålreit fyr. Men du har elendige rådgivere, eller kanskje det var managere. Fotballsupportere er på kamp for å støtte laget sitt. Noen av oss liker karaoke, men det tar vi etter kamp. Vi liker ikke å være morsomme innslag i et eller annet tv-program. Vi liker ikke å føle oss som en saueflokk som breker med på alt hva vi blir bedt om.

La oss håpe dette var ei lekse for alle involverte.

”Ikke til salgs, ikke til salgs, Klanen, Klanen, ikke til salgs.”

Comments are closed.