Send inn spørsmål til Rekeaften

Torsdag 31. mars 17:30 inviteres du som klansmedlem til Rekeaften på Bohemen. Har du noe på hjertet så anbefaler vi at du sender inn spørsmål i dag. 

Tekst: JonasA // foto: EspenB


Klanens medlemmer ønskes velkommen til nok en Rekeaften på Bohemen. Seansen begynner kl 17:30 og sjefen vil være der ca en time.

Det er Klanen og klubben sine medlemmer som skal definere hva kvelden handler om gjennom spørsmåla de vil at talsmann Erling skal stille.

Det kan være spørsmål om det sportslige som spillerstall, skadesituasjon, målsetting for sesong, eller rett og slett spørsmål om hva de egentlig prøver på utpå der. Ønsker du å stille spørsmål av mer økonomisk karakter, administrative planer eller utfordringer er det selvfølgelig også åpent for dette. Har du spørsmål om annet, kom med dem også.

Her er det ingen grunn til å nøle hvis du skulle ha noen kritiske spørsmål. Det meldes om at Rekdal gjerne svarer på den kritikken som måtte komme og da er det bare å kjøre på. Erling kommer nok til å sile litt, men det pleier å være en åpen og ledig tone på disse møtene.

Spørsmålene kan sendes til undertegnede på mail til jnilseng(ætt)hotmail.com. Jeg samler spørsmålene opp og sender de videre til Erling. Det blir gjort klokka 20:00 i morgen 30. mars, så Erling får litt tid til å forberede seg.  

Så nøl ikke, send inn dine spørsmål til Reka i dag.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.