Overblikket: Garasjekamp + konkurranse

Torsdag aften gjester Sankt Hallvards menn garasjen på Manglerud. Vålerenga stiller nesten fullt mannskap og vi gleder oss.

Å kunne stille nær sagt full tropp er ingen selvfølgelighet for Vålerenga anno 2015/2016. Tim Mørk er fortsatt ute, han trener så smått med A-laget, men et comeback synes fortsatt å være i det blå. Tobias Lindström skal også være tilbake etter litt lett sykdom. Og så er jo Morten Ask re-resirkulert i angrep, det funka godt mot Sparta sist lørdag, Morten noterte seg for en målgivende pasning, men var sterkt delaktig i at Vålerengas offensive trykk til tider var såpass som det var.

La oss håpe backplassen er bygones for Morten nå, forsvaret funker uten ham, og da er det bare å gi ham fri rolle i angrep.

Kampen torsdag starter altså kl. 18:30 i garasjen. Det kan jo bli en «rysare». Hvem husker vel ikke «straffekampen» i slutten av september hvor det måtte hele 11 strafferunder til for å få kåret Vålerenga som vinner. *shrug*

Hjemme i Jordal Amfi har vi hatt full kontroll på Manglerud Star, men den andre kampen i garasjen, i starten av desember vant vi med ett mål, og det var veldig nært utligning på slutten. For nært.

Men det holdt.

Torsdag spår vi en tett kamp som Vålerenga vinner med 2-3 mål. Selv om det finnes gamle Vålerenga-gutter i MS’ stall, bla. Cato Cocozza og Jesper Hoel, frykter vi ikke MS så voldsomt nå – vi har jo Steffen «Veggen» Søberg bakerst om alt annet feiler.

Opp i ringa!

Konkurransen

Konkurransen for denne uken tusler og går. Fristen er torsdag førstkommende kl. 18:00. Konkurransen finner bak denne lenka.

Og vi ønsker lykke til!

God natt Manglerud Star, torsdag får dere bank!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.