Fortsetter som leder av NSA

Hanne Mari Jordsmyr fra Klanen fortsetter som leder av Norsk supporterallianse. Hanne ble gjenvalgt for tredje gang på årsmøtet som ble avholdt 30. januar. 

Tekst: NSA // foto: NSA


Norsk supporterallianse gjennomførte sitt årsmøte 30. januar og avholdt konstituerende styremøte i Oslo sist helg. Her ble det klart at Hanne Mari Jordsmyr fra Klanen, Vålerenga fortsetter som styreleder etter å ha blitt gjenvalgt for tredje gang til en ny toårsperiode i styret.

Norsk supporterallianse (NSA) er en uavhengig interesseorganisasjon for supporterklubber i Norge hvor alle klubbene i Tippeligaen, Obosligaen og enkeltklubber fra lavere divisjoner, deriblant Ørneredet, er medlemmer. Dette betyr pr dags dato en medlemsmasse på ca 20-25 000 medlemmer. NSA ivaretar medlemsklubbenes interesser overfor andre organisasjoner, styrende organer i fotballen og media, og de jobber blant annet for konfliktløsende og kontaktskapende tiltak mellom supporterklubber. NSA ønsker å fremme positiv og god fotball- og supporterkultur, inkludert verdier som fair play og godt styresett.

Bjørnar Posse Sandboe, Stabæk Support, er NSAs talsmann, Aase-Elise Geithung fra Steinberget i Alta er kasserer og Øystein Helde Fossum fra Kjernen Rosenborg, er sekretær. Øvrige styremedlemmer er Morten Pedersen, Plankehaugen Fredrikstad, Tommy Kvam, Fossefallet Sarpsborg 08, og Vidar Vadseth, Saftkokaradn i Sogndal.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.