Overblikket: Game on igjen + konkurranse

Så begynner det å nærme seg kamp igjen etter landslagspausen – og vi fyrer som lovet i gang med en ny konkurranse.

Vålerenga var godt representert på landslaget i Stavanger i helgen. Og våre menn gjorde en god figur, og ikke minst holdt de seg unna å pådra seg noen skader. Vi er alltid litt nervøse når våre menn er ute og herjer med landslaget, men denne gangen også gikk det bra.

Men nå er hverdagen tilbake, førstkommende torsdag starter det opp igjen mot Stjernen hjemme i Jordal Amfi, og så går turen til Stavanger påfølgende lørdag. To kinkige kamper. Stavanger gidder vi ikke si noe om, men Stjernen kan vi si litt om. De er giftige, de har gjort mye ugang for motstanderne sine – ergo er de ikke lenger noen push-over. Og i hvert fall ikke for Vålerenga med denne sesongens tropp.

Vi ser i krystallkula at frustrasjonen til og av Vålerenga vil bre seg såvel på benken som på tribunen. Det mangler en til to avsluttere og puckene vil hamres i målvakt og utenfor. Samtidig vil det mangle mann/menn foran mål som kan irritere forsvaret.

Vi vet vi får rett.

Vålerenga bør ha selvtillit til denne kampen, tre strake seire før pausen bør sørge for det – og ikke minst meldes det fra Jordal at Martin Laumann Ylven er tilbake igjen.

Kampen torsdag starter kl. 18:30 – hvilket betyr at de fleste rekker hjem før dagens episode av Iskrigerne sendes. Vi tipper at Vålerenga vinner 5-2, siste i åpen kasse.

Konkurranse

Vi fyrer av en konkurranse igjen, denne gangen er innleveringsfristen torsdag førstkommende kl. 18:15.

  • 1. Scorer Ylven mot Stjernen eller Stavanger?
  • 2. Blir det færre enn 1201 tilskuere mot Stjernen?
  • 3. Får kaptein Brede utvisning mot Stjernen eller Stavanger?

Nytt av dagen er at svar nå også kan sendes inn til overblikket@klanen.no, altså ikke bare i debattforumet til Klanen. Vi garanterer nesten full anonymitet; kommer vinneren fra de innsendte e-poster forbeholder vi oss retten til å publisere fornavnet.

For de som vil svare i debattforumet gjør man det her. Regler etc. finner du her.

Ukespremie er et fritt valgt skjerf fra Vålerengasjappa – ukesvinneren er med i trekningen av et sesongkort for sesongen 2016/17.

Og vi ønsker lykke til!

God natt måltjuv, hvorhen du er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.