Vålerengas damer byr opp til kanarislakt

Damelaget har tre strake seire og er virkelig i dytten om dagen. Seiersrekka skal økes til fire på onsdag når de gule fra stasjonsbygda tar turen til Vallhall.

Tekst: JonasA // 


Det er ingen tvil om at Vålerengas damelag får for lite oppmerksomhet fra oss supportere. Nå kommer LSK på besøk og da har vi en ypperlig mulighet til å vise at vi er bedre enn dem på tribunen også i Toppserien og samtidig vise våre herlige damer den støtten de fortjener.

De gule fra stasjonsbygda tar altså turen inn til hovedstaden igjen en drøy måned etter at herrelaget ble sendt hjem som slakt. Våre damer har tenkt til å gi LSK kvinner samme behandling på banen og da bør vi gjøre det samme på tribunen. Sånn bør det være hver gang LSK kommer til Oslo for å møte Vålerenga, uansett idrett og kjønn.

Dessverre er det sånn at damelaget til LSK er ganske gode, i motsetning til herrene. De leder Toppserien klart og er det beste laget i landet. Vålerenga på sin side er på vei opp og har nå tre strake uten å slippe inn mål. De har også fått inn flere nye spillere som har hevet laget og er nå klare til en real fuglemiddag på onsdag inne i Vallhall.

Det er ventet 200 kanaris på tribunen. Da burde vel vi hvert fall klare det dobbelte?

Kampstart er 19:00 og vi skal stå på hovedtribunen. LSK får tribunen på andre siden.

Voksen: 50,-

Barn/ungdom: Gratis.

Ta turen og støtt «bitcha»!

Tramp, tramp, tramp på en fugl.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.