Tina Wulf sykler Trondheim-Molde i morgen

Damelagets kaptein Tina Wulf setter seg på sykkelen i morgen tidlig. Hun skal sykle Trondheim-Molde etter å ha tapt ett veddemål. Klanen.no vil selvfølgelig ønske lykke til. 

Tekst: EspenB // foto: Tina Wulf


Tina kan fortelle at hun gruer seg, og regner med en lang og vond tur. Hun er jo fotballspiller og ikke syklist. Damelagets kaptein tar likevel utfordringa på strak arm og sykler fra Trondheim klokken syv i morgen tidlig.

Hun var så sikker på at Manchester United skulle vinne årets Premier League at det ble veddemål ut av hele greia. Som vi vet heter seriemesterne i år Chelsea og ikke United. Dermed var veddemålet tapt, og Tina skal ut på sykkeltur.

11067469_10155728672450046_3872638388663617441_n

Sykkelklærne er på plass.

For oss litt mindre lokalkjente oppi høgget der forteller Google Maps at det er ca 22 mil i mellom de to tettstedene. Tina håper å være fremme i Molde klokken ti samme kveld. Det er fryktelig mange timer på sykkelen! Været blir så som så også, ser det ut til – med 9 grader og regn i Trondheim fra morgenen av. Dessuten sykler hun alene, så hun håper det dukker sopp noen følgesvenner på deler av turen.

Vi biter oss selvsagt merke i at damelagets kaptein er kvinne for sitt ord og holder hva hun lover. Det er egenskaper vi setter pris på, og vi ønsker Tina lykke til med sykkelturen. Vi er med deg i tankene hele veien, Tina.

God tur!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.