Sommertur og kompispris til Skien i juli

Søndag 5. juli spiller Vålerenga borte mot Odd i Skien. Vi skal selvsagt dit og kliner samtidig til med en pris du ikke kan si nei til. 

Tekst: JonasA // foto: EspenB


Oppdatering 24.06: Bussen er utsolgt. 

Vi oppfordrer til å ta kontakt med Engabussen (Per: 959 59 534) og Vertshusbussen (Nina: 917 55 725)

Det er starten på fellesferien og mange av dere har kanskje tenkt dere på ferie. Krasjer den med Vålerengas kamp mot Odd borte må ferien nå dessverre avlyses. For du skal nemlig være med på tur til byen vi har kost oss i før.

Nå er du nok allerede på vei inn for å booke om ferien, men bare for å gi deg en ekstra boost så kan jeg røpe at du får turen til Skien for bare 200,- spenn. Nå er det vel ikke noen tvil lenger?

I tillegg til denne kompisprisen, så blir det pub-besøk og utepils før poengene synges hjem på Skagerak Arena. Det blir rett og slett den perfekte start på sommerferien. Avreise blir kl 12:00 fra Bohemen.

Billetter til kampen får du kjøpt via linken eller i døra på stadion: http://billett.odd.no/nb-NO/events/odd%20-%20v%C3%A5lerenga/2015-7-5_18.00/skagerak%20arena?area=b647cd43-63f7-4e6d-bb09-3f313e4e2acb&type=ga

Etter kampen fortsetter festen på bussen med feiring av tre poeng, og før du vet ord av det er du trygt tilbake i hovedstaden med et smil om munnen og hes stemme.

Påmelding til turen skjer som vanlig i Sjappa. Blir det stor pågang og utsolgt buss er det mulig det settes opp flere. Har du øvrige spørsmål angående turen kan de sendes til tur@klanen.no.

Kom la oss laga show! Vi sees på bussen til Skien.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.