En deilig runde i cupen

I går gikk førsterundekampen mot Lokomotiv Oslo på Frogner stadion. Klanen skinte om kapp med sola og Vålerengas spillerne var nesten flere på tribunen enn på banen. En lun aften der kampen aldri ble spennende. 

Tekst: EspenB // foto: Kenneth Myhre


Vårværet viste seg fra sin beste side og sola varma godt for oss som hadde plasser på solsiden. Det er vel flere enn meg som er røde på neser i dag, tenker jeg. 1117 tilskuere var innafor portene på Frogner i går, og jeg tror vi kosa seg alle sammen.

Spillerne som starta kampen mot Haugesund fredag hadde fått fri. De var likevel på plass på tribunen sammen med oss. Sosiale medier gløda av selfies med spillere og supportere etter kampen i går. Det så ut til at spillerne kosa seg i sola også.. Som forventa vant vi kampen lekende lett og kuleramma stoppa på 8 pinner. Jeg hadde håpa på ny rekord i offisiell kamp, men fikk ikke det. Rekorden mot Oldenborg blir stående en stund til. 12-1 viste tavla etter førrsterundekampen i 2011.

Loko Njie Kenneth Myhre

Super-Moussa med en av sine tre scoringer

Sola gløda, Klanen gløda og spillerne gløda. Mest av alle gløda Moussa Njie som leverte hattrick på under kvarteret i første omgang. Habilt. Moro å se Daniel Braaten i servitørutstyr også. Han kunne lett ha putta flere mål sjøl, men valgte galant nok å servere pasninger med fløte til bedre plasserte medspillere.

Det var mye bra improsynging i går.  Sanger laga for anledningen kom som perler på snor og latteren satt løst hos de fleste. Riktig trivelig var det. Tilogmed speaker`n var god. på 0-5 til oss kom det tørt: 0-5, ja. Da går vi for uavgjort!

 

Det vakte munterhet at Lokomotiv Oslo hadde «planlagt» å kjøre ned prisene i kiosken om vi gikk opp i 8-0 også. Håper de fikk avgang på de siste varene.

Cupens første runde er historie for i år. Nå venter et annet Oslolag i den andre runden. Hvem NFF velger ut må vi vente litt før vi får vite.

Resten av bildene Kenneth tok finner du her.

Loko Kenneth Myhre3

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.