Bohembussen LIVE til Kristiansand!

Vi drar i gang en Bohembussen Live til Kristiansand nesten minutt for minutt i dag. Fordi du fortjener det! Oppdatering starter litt før tolv og kommer med like ujevne mellomrom som tenna til en rutinert hockeyspeller. Om teknikken  står oss bi blir det bilder innimellom også.  

Tekst: EspenB 


Bussen reiser tolv fra Bohemen og er stappa full. Vi regner med å rekke innom pub i Kristiansand, og det er Harveys som er samlingsstedet. De har lova Vålerengafans rabatt på pils, cider og mat hele helgen. så det er bare å benke seg for prekamp-rabalder. Akkurat når bussen kommer dit er uvisst. Trafikken ned, antall stopp for piss og røyk samt godluna til sjåføren er svært avgjørende faktorer her.

Forvent vås, vas, tant og fjas. Vi lover å breake nyheten om andre runde i cupen så snart vi veit hvem det blir.

Du reiser for flere enn bare deg sjæl, når du er i Enga.

Vi oppdateres!

11.35 Bussen er på plass og folka strømmer til. Vi klarte ikke å orge firemannsbolig i dag, og det er jo et helvete! Ja,ja tomannseter får gjøre susen.

12.03 Vi setter kryss i taket. Alle var tidsnok Og vi rullee avgårde. Må bli en fin tur dette. Skal plukke opp en kar på Lysaker og en på Høviko så er det strake veien sørover. Der gledes!

12.13 LasseL har sendt inn en sak  jeg ikke rakk å legge ut før tur. Den er om Start så jeg klinker den inn i oppdateringa. Enjoy!

 

Når vi dro nedover i går og nærmet oss Sørlandet, bestemte vi oss for å stoppe ved første ølsjappe vi kom til. Så viser det seg at ølen i tillegg er mye billigere her i Danmark…

Med tidligere spillere som Matta, Myggen og Frank Strandli, er jo øl ganske viktig. Vi har vel delt en øl eller to med Myggen alle sammen, som faktisk debuterte i Tippeligaen mot Enga, og Korpulente-Frank er vel mer kjent for sitt famøse utsagn om verdens beste øl- nærmere bestemt ølen «pint»- enn for fotballspill, håpløse forsøk på filming eller at hver gang han hørte nasjonalsangen før en landskamp, så ut som han tenkte «denne har jeg hørt før».

Øl var vel sterkt involvert på et slektstreff der nede for noen år siden også, men jeg lar de ryktene gli rett gjennom keeperhanskene.

Jeg har et Start- minne som er godt, men virket lenge som at det ville ende ondt. Vi skriver sesongslutt i 94, med kniven på strupen, lå vi nede i sumpa. Det var rykter om at Myggen skulle bli Bohem, bare vi holdt oss oppe.

I et hjørne av Ullevål fantes en pub hvor vi forsøkte å døyve nervene. Tore Nagell, Radio Tango sin eminente musikkpresentør, var ekstra ille berørt, da hans barndoms Start kunne dytte hans kjære Enga ned. Jeg husker vi drakk mer enn en øl etter avspark, før vi tuslet opp for å se kampen. Start putta to og vi kjempet oss til en smultring. Glimt og Sogndal spilte 1-1, som gav oss alle tre samme poengsum (22 poeng, tror jeg) og vi beholdt plassen på målforskjell (!).

I år er vi i andre enden av tabellen og en av våre helter har vendt tilbake til Start, men selv om Doffen ikke burde juble med Klanen, da han er ansatt hos motstanderen, passer det likevel -med tanke på neste helg- at han tar  en liten seiersdans etter tre poeng til Enga. Alle sammen : Tramp, tramp, tramp på en fugl…

12.27. Kos.

1429871315039-1866022247

13.00 Diker’n har laga vaffelkake til undertegnede. Skulle lage blåvaffel men det skar seg. Heiv på litt glasur og voila! Øl og vaffel.

14298736086191493948030

 

13.30 Vi er ute i distriktet nå. Omkjøring og faens oldemor. Gamle-Erik kjører bussen så vi har trua. Noen av jentene ombord er bekymra over nåtidens gentlemen. Dem snakker om’a??

13.50 Tilbake på hovedveien. Vålerengamusikk har overtatt etter en Jokkesanse og en runde med discosvisker. Vaterlandsbru nå. Med Jokke. Nydelig.

15.03 Beklager manglende oppdatering. Telefon på lading.

15.35 Nå er vi på Lyn-grillen og folk kjøper faktisk mat.  På et jævla Lyn-sted. Jeg snur meg vekk i avsky og rusler inn på polet i stedet. Reiser igjen klokka fire. Sitter sammen med hu peneste jenta nå, forresten. Føler meg som om Vålerenga har vinnin tosiffra Og kampen har ikke starta en gang!

16.09 Vi har reist videre og hu pene dama sitter på fanget mitt plutselig. Skal prøve å huske på å oppdatere under veis.

16.37 Er ca Arendal og lykken vedvarer. Har kyssa litt nå. Borteturer ass!

17.50 De andre gutta kom over en nydelig gjeng med russejenter på en lokal bensinstasjon. De gjorde alt mulig for å imponere – og det funka! Stor var skuffelsen da mødrene dukka opp og gjemte døtrene sine. De ska ikke væra med på bussen til de krane!

Mye skuffa mannfolk ombord nå.

Glemte visst å oppdatere en periode. Nå er vi inne på Sør Arena og leder 1-0. Krem i buksa egentlig. Rakk dog å nakenbilde på utsiden av stadion. Kaldt.  Får sikkert ikke krem i buksa før tirsdag. . Heia VIF!

Det gikk godt til slutt. I alle fall i kampen.

Vålerenga vant 3-2. Endelig seier på Sør Arena.

Åssen det går med meg og hu peneste på bussen?

Vel. Det gjenstår å se. Tipper jeg slutter å oppdatere nå.

Comments are closed.