Rekaften på Bohemen tirsdag 18:00

Medlemmer av Vålerenga Fotball Elite og samarbeidspartnere  inviteres til Rekaften på Bohemen i morgen kl. 18:00.

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball.no


Dette er altså ikke det tradisjonelle møtet der kun Klanen kan være til stede. Vi tar det for gitt at det møtet kommer nærmere sesongstart – som det pleier.

Vi legger likevel ut informasjon om møtet her da vi vet at mange Klansmedlemmer også er medlem av klubben og kanskje det fungerer som en spore til innmelding for ennå flere. Du melder deg inn her.

Medlemmer av klubben har fått denne invitasjonen:

Vi minner om at Vålerenga Fotball Elite i morgen kveld, tirsdag 24/02 kl 18 inviterer dere til «Rekaften» på Bohemen.

Arrangementet pågår fram til kl 1930, og vil være lukket for pressen.

  • Kjetil Rekdal og Morten Tandberg kommer for å snakke om Vålerengas sportslige satsing i år.
  • Stig-Ove Sandnes er på plass for å stilles til veggs om organisasjon, marked, tv-avtale, økonomi og hvor Vålerenga skal spille i åra framover.
  • Kjetil Wæhler, Christian Grindheim, Ghayas Zahid, Jonatan Tollås Nation og Markus Nakkim presenteres og intervjues om sitt syn på årets Vålerenga-sesong.

I tillegg vil det bli en offisiell trekning av medlemsnumrene for medlemmer i Vålerenga Fotball Elite, blant alle som meldte seg inn i 2014. Hvem blir medlem nummer 1?

Arrangementet vil bli ledet av MortenN, tidligere distriktspolitisk talsmann i Klanen – nå varamann i Vålerenga Fotball Elites styre.

NB! «Rekaften» innebærer IKKE servering av reker, navnet henspeiler på etternavnet til vår hovedtrener – samt det faktum at arrangementet foregår aftenstid. Bevertning sørger du for sjæl, det er bare å gå i baren og kjøpe det strupen foretrekker for dagen – gjerne et produkt fra vår samarbeidspartner Ringnes.

Vel møtt!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.