Overblikket: Konkurranse og kamp

Vi avslører vinneren av konkurransen, og myser litt på seriens nest siste hjemmekamp; mot Stjernen

Kamp mot Stjernen

Nest siste hjemmekamp for sesongen står for døren; torsdag gjester Stjernen æreverdige men falleferdige Jordal Amfi. Jordal Amfi er ikke Stjernens perlevenn, men det har fra tid til annen hendt at de har gjort noe ugang der. Best husker vi kanskje den gangen de ikke gjorde ugang på isen, men hvor en av deres supportere strevde fælt med å få hengt opp et banner i høysvingen som sa «Blod, svette og tårer». Det gikk dårlig, fyren hadde virkelig ikke gått i læra om hvordan henge opp banner.

Mens han strevet gikk Vålerenga fra 0-0 til 3-0, og det eneste han fikk opp av banneret var «tårer». Sinnsykt bra. Hvis noen har bilder fra den gang tar vi det gjerne i mot.

En virkelig høydare!

1. november ga vi bort to poeng i Stjernehallen på straffer. Tåpelig. Men ut over det har vi sanket 10 av 12 mulige poeng mot Stjernen denne sesongen. Sist borte i Stjernehallen hvor vi vant beskjedne 5-0. Det er altså ingen grunn til å frykte Stjernen.

Vålerenga har bare seg selv å frykte – dette på tross av en meget sterk 4-3-seier borte mot Lillehammer sist søndag.

Oss bekjent er det bare kaptein Brede som sliter tribunen denne kampen – men den som lever, er til stede på kampen, eller (grøss) ser den på TV2 Sumo, får se.

Vi er beskjedne, men rettferdige, og tipper 7-1 til Vålerenga.

Konkurranse

Sjokkerende nok var det hverken Olden, Gamace eller Fortier som scoret Vålerengas første mål i GET-Ligaen denne sesongen. Vi vet, vi vet, sjokkerende. Problemet er at ingen av de var i klubben da. Men innsenderne skal ha for forsøket.

Ikke like mye kudos skal kroppen som tippet Søberg ha. Ikke for forsøket en gang.

Riktig svar var Daniel Sørvik, 11. september, hjemme i Jordal Amfi mot Storhamar i det forsmedelige 4-2-tapet i serieåpnngen. Scoringen kom etter 8:01. Så vet dere det.

Det visste Mats Leonhardsen og han kan plukke seg et tekstil fra denne siden hos Vålerengasjappa: http://www.sjappa.net/kategorier/genserjakke.aspx – Mats har også fått en hyggelig e-post fra oss smalsynte. Vi gratulerer!

God natt Gamache og Fortier, dere scorer kanskje vårt første mål neste sesong…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.