Klanen trenger hjelp fra deg – registrer riktig medlemsinformasjon

Står du med riktig adresse i medlemsregisteret til Klanen? Vær grei å sjekk dette innen fredag, det er tid for utsendelse av giro for medlemskap 2015.

Tekst: Jostein Ellingsen


Klanen skal sende ut giroer for 2015 og informasjon vedrørende medlems- og sesongkort per post og da trenger vi riktig medlemsinformasjon om deg. Vi ber deg derfor logge inn med ditt medlemsnummer/passord på Klanen.no og sjekke og eventuelt oppdatere adressen din. Helst innen torsdag 26. februar. Sjekk gjerne mailadressen din også. Hvis du ikke kommer inn via Klanen.no kan du sende en melding til Medlemstjenester med ny adresse: medlem ætt klanen dått no.

Medlemskap i Klanen gir deg bla billigere billetter på både hockey og fotball samt rett til å stå på Klansfeltet på Jordal og Vestbredden på Ullevaal. Ditt medlemskap er viktig for Vålerenga og Klanens identitet.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.