Hyggelig Rekaften for klubbens medlemmer

Tirsdag var klubb, samarbeidspartnere og medlemmer av Vålerenga Fotball Elite samla på Bohemen. Det ble en hyggelig og morsom affære der samtlige så ut til å ha en fin kveld. Her får du referat og snasne bilder av heltene dine. 

Tekst: EspenB // foto: Eivind Hauger


Tilstede fra klubben var daglig leder Stig Ove Sandnes, trenerne Kjetil Rekdal og Morten Tandberg. Spillerne var representert ved kaptein Christian Grindheim, unggutten Markus Nakkim, rutinerte Kjetil Wæhler, vår nye mann Jonatan Tollås Nation. Bakerst sto selvsagt Anita Aleksandersen og passa på at alt gikk riktig for seg. Styreleder Baardseng fikk komme til orde også. Topptungt opplegg, med andre ord. En opplagt Morten Nydal ledet seansen fra start til slutt, og han er perfekt i en sånn rolle. Passe frekk, passe pågående og akkurat passe lun. En flink fyr som tidligere var redaktør i Klanen.no. Han sitter nå i Vålerenga Fotball Elite sitt styre. Ghayas Zahid skulle vært der, men han hadde blitt syk. Uhyre skuffende for undertegnede da planen om selfie med Ghayas gikk i vasken. God bedring Ghayas!

Rekdal, Nydal og Tandberg i livlig passiar

Rekdal, Nydal og Tandberg i livlig passiar

Det ble mye prat med Rekdal i starten da han skulle videre for å være ekspertkommentator på noe silly season-greier. Champoins League kaller de det visst. Rekdal er genial i sånne settinger som i går, det er jo bare å gi ham mikrofonen så går kjeftamentet av seg sjøl. Akkurat hva han sa kommer vi ikke til å referere, for det er jo som kjent et  opplegg uten presse tilstede. Var du der, veit du ha som ble sagt. Vi skal imidlertid gjenta ting som neppe overrasker noen og som er alment kjent.

Klubben vil veldig gjerne at du melder deg inn, kjøper sesongkort, møter opp på kamper og oppfører deg ordentlig når du er på kamp. Vålerenga Fotball har som kjent ekstremt dårlig råd og trenger alle inntekter de kan få. Ved å melde deg inn, kjøpe sesongkort og gå på kamp hjelper du klubben til å gjøre årets underskudd mindre. For underskudd blir det om vi ikke selger arveølvet Zahid for ofseleg mange millionar. Og Zahid skal bli  seriemester og/eller cupmester for Vålerenga før han reiser ut i de store verden.

Altså, meld deg inn, kjøp sesongkort og kom på kamp! La knallskudd og pyro ligge hjemme for klubben har rett og slett ikke råd til at vi supportere påfører klubben bøter.

Spellera og Nydal

Wæhler, Grindheim, Tollås Nation, Nakkim, Tandberg og Nydal

 

Stig Ove Sandnes fortalte at stadionsaken er i rute. Det jobbes med ESA-godkjennelse og når den kommer stikkes spaden i jorda. De ser for seg at det blir en gang i sommer. Stadion vil da stå klar til sommeren 2017. Det blir så deilig!

I mellomtiden kan det hende at vi er en tur tilbake innom Bislett på vår vei tilbake til østkanten. Avgjørelsen på det taes en gang i sommer. Det står selvsagt mellom Bislett og Ullevaal. Ullevaal er gunstig med tanke på VIP-fasiliteter men er dyr. Bislett er billigere, men har lite å tilby fiffen og foffen.

Morten Nydal grilla vår nye assistettrener Morten Tandberg, og Tandberg viste seg å være en kar med snakketøyet i orden. Han jobber beinhard for å skape et best mulig fotballag av spillerne våre. I en miniquiz viste han at han fortsatt har et stykke å gå når det gjelder historien til egne spillere.

De fremmøtte spillerne ble behørig presentert der sterke sider ble hentet fram av Morten Tandberg. Kaptein Grindheim beholder kapteinsbindet denne sesongen også. Han har sterk trang til å bli cupmester for Vålerenga, for det er han ikke – ennå.

"Gjør Nakkim som jeg sier slepper vi ikke inn mål" Kjetil Wæhler

«Gjør Nakkim som jeg sier slepper vi ikke inn mål» Kjetil Wæhler

Kjetil Wæhler er veldig fiornøyd med å være tilbake i Vålerenga og gleder seg til årets sesong. Trenerne mener han er neste uforskammet godt trent til å være en så rutinert herremann. Kjetil fikk spørsmål om han foretrekker å bli kalt Veler eller Væhler. Han foretrekker Veler, men sorry ass Wæhler – vi kommer til å fortsette å kalle deg Wæhler. Sånn er det bare!

Jonatan Tollås Nation er på vei tilbake til fotballbanen etter operasjonen før jul. Han trener fortsatt alternativt, og rekker kanskje seriestart. Han sier at det egentlig ikke er så veldig viktig å være klar til seriestarten da han  har tre sesonger på å vise seg fram i Vålerengadrakta. Vi er enige, det er bedre at han skynder seg sakte enn at han spiller før han er helt restituert. Vi er sterke på midtstopperplass.

Markus Nakkim er en ungutt som har fått sjansen gjennom solid spill på Vålerenga 2 i fjorårets sesong. Han ble kåra til årets spiller på andrelaget i fjor. Han er henta opp til A-laget og skal konkurrere om en midtstopperplass med Näsberg, Wæhler og Larsen. Trenerteamet gikk langt i å nesten bekrefte spilletid i årets sesong.

Der har du kvelden kort oppsummert. Det var mindre trykk i går enn når Klanen stiller. Det legges opp til Rekaften for Klanen den siste uka før påske. Mest sannsynlig blir det tirsdagen. Klanen.no kommer selvsagt tilbake med mer informasjon når ting er spikra. Da skal vi fylle Bohemen til randen og du skal være med. Siden dette er rett før påske og seriestart er 2. påskedag kan det jo hende at vi får møte vår nye superspiss den kvelden også. Gled deg!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.