Handlenett og ny t-skjorte fra Tribuneshoppen

Tribunesshoppen lanserer handlenett med logo av kjerka i flammer og ei ny t-skjorte med bilde at Tippen. Salgstart er på Vålerenga Vertshus i forbindelse med kampen mellom Vålerenga og AGF Aarhus i dag. Ta med cash!

Tekst: MikkelK // foto: Tribuneshoppen


Tribuneshoppen lanserer nå ny t-skjorte og et handlenett.

T-skjorta er marineblå med portrettet til Tippen Johansen. Handlenettet er i navy  og her trykkes for første gang Tribuneshoppens brennende kirke. Kirkemotivet kommer også på skjerf og t-skjorte til fotballens seriestart.

I dag har Tribuneshoppen salgstand på Vertshuset i forbindelse med visningen av Vålerengas treningskamp mot AGF. Her vil de nye produktene bli solgt sammen med vårt øvrige utvalg av supporterklær. Kampen starter 18:00.

Husk cash.

Handlenett, Tribuneshoppen

Handlenett til den beviste shopperen.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.