En uke til VIF vs VIF – les deg opp før showet

Neste lørdag møtes Vålerenga Fotball og Vålerenga Hockey på is og på kunstgress. En unik sjanse for fotballfansen til å besøke Jordal og hockeyfolket til å besøke Vallhall. Det blir tidenes Vålerengakamp og kommer til å bli vannvittig moro!

Tekst: EspenB // foto: Vålerenga!


Det er første gang i Vålerengas lange historie at man gjør et sånt stunt, og Vålerenga gjør dette først og fremst fordi det er moro. Det er en gave til supporterne og rein skjær underholdning for Vålerengafansen. Vi supportere har snakka om dette i årevis og endelig skjer det! Attpåtil blir det mulig å slå av en prat med spillerne etter kampen i Vallhall og få signaturer på Vålerengaeffektene dine.

Det er gratis inngang både på Jordal og i Vallhall, og begge klubbene ønsker at flest mulig skal ta turen for å oppleve og spikre samholdet i Vålerenga. Vi er den eneste klubben på toppnivå i Norge som kan dra i gang noe sånt, og det sier mye om klubben vi elsker. Vi er i Norgestoppen både med ball og puck. Ingen andre klubber kan si det samme. Ingen!

Det blir salg av pølser, øl, brus og annet underveis, både på Jordal og i Vallhall. Pengene som kommer inn går direkte til klubbene og er ren fortjeneste. Gudene skal vite at vi har mye kjærlighet til Vålerenga, men Vålerenga lever ikke på kjærlighet alene. Jeg oppfordrer dermed alle til å legge igjen bra med kroner. Spis deg mett og drikk deg utørst. Vålerenga Fotball vil veldig gjerne selge deg sesongkort til Ullevaal også.

Og du? Bussene som kjører mellom Jordal og Valhall farter Norge rundt med supportere hele året. De kjører på lørdag for å hjelpe klubben med logistikken. Ta med kontanter og legg gjerne igjen en femtilapp hos dem når du er ombord, enten de spør eller ikke. Å drifte buss er ikke gratis og bussene utgjør en viktig del av Vålerengamiljøet og  Vålerengasjela.

Vi har hørt endel rykter den siste uka, og oppsummerer dem gjerne for deg her, vi minner dog om at de ikke er helt bekreftet.

Ishockeygutta mener at de tre siste signeringene til fotballen (Omarsson, Braaten og Berge) kun er grunnet redsel for å tape VIF vs VIF!

Det ryktes at  direktør og tidligere Norgesmester Jan Tore Kjær tar frem snapphansken og stiller seg i må på isen for Vålerenga Fotball. Det ryktes at kaptein og iskriger Csiszar er en habil back også med ball og at Espeland gjør sine saker bra på midtbanen når han får på fotballskoa.

Ryktene forteller videre at Kjetil Rekdal har satt opp ei superrekke på isen med Morte Berre og Michael Langer som de mest slagkraftige. Vi regner forøvrig med at det bli mye «Bambi på isen» blant fotballgutta.

For en morsom, herlig og opplevelsesrik dag det kommer til å bli!

Ta turen så sees vi på Jordal og i Vallhall lørdag 21. februar!

Program for dagen:

14:30: Dørene åpner på Jordal Amfi.

15:30: Hockey: Vålerenga Fotball mot Vålerenga Hockey. Umiddelbart etter siste periodeslutt går ferden til Vallhall. Vålerenga­bussene frakter!

16:00: Dørene åpner i Vallhall.

17:00: Fotball: Vålerenga Fotball mot Vålerenga Hockey. Spillerene signerer drakter og annet du har med, og slår av en prat etter kampen.

Etter at det er ferdig i Vallhall er det Vålerenga-fest på Vålerenga Vertshus.

Praktisk informasjon:

Det er gratis inngang, men ta med deg penger å bruke på drikke. Og mat. Og gi gjerne bussene en slant som takk for skyssen.

På Jordal Amfi åpner vi denne dagen to innganger. Familieinngang ved inngang 5 (der bortesupporterne vanligvis går inn), «vokseninngang» på VIP­en, 18­års aldersgrense grunnet ølsalg.

Ta med deg kontanter til drikke på bussen fra Jordal til Vallhall. Det vil ikke være mulig å ta ut kontanter i kioskene.

I Vallhall benyttes hovedinngangen. Det blir et eget område for ølsalg. Dugnadsgjengen på Valle sørger for drikke, mat og kioskvarer. Kjøp så det svir, penga går til klubbkassa.

Vålerenga Vertshus er det naturlige samlingspunktet når kvelden skal avsluttes. Her er det ikke noe spesielt program, utover Vålerenga­musikk på anlegget, åpne kraner og en utmerket anledning til å diskutere Vålerenga­året. Blir det NM-­gull på Iskrigerne, og seriemesterskap for Rekdals disipler?

Sesongkort:

Vålerenga håper at MANGE benytter anledningen til å sikre seg fotballsesongkort denne dagen. Det blir mulig å bestille sesongkort, og alle som gjør det vil få noen ekstra fordeler. Disse kommer vi tilbake til senere.

Velkommen til tidenes Vålerenga­dag: Lørdag 21. februar!

Vis gjerne din interesse for arrangementet, trykk her og inviter alle dine Vålerenga­venner!


 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.