Fotballsesongen er død, leve hockey!

Fotballsesongen er ferdig og det er vinterdvale frem til i vår. Vålerenga Hockey er godt inn i sin sesong og bare venter på at du skal dukke opp på Jordal Amfi. Se Iskrigerne på TV 2 Zebra i kveld, og kom på Jordal Amfi i morgen. Det er kampdag.

Tekst: EspenB // foto: Marius Kaniewski/TV 2 Zebra


Vålerenga Hockey har åpnet sesongen under pari og står med 25 poeng på 16 kamper. Det holder til 6. plass på tabellen. Det er den samme plasseringa som fotballgutta landa på, men vi forventer mer av hockeygutta. Mye mer. Det er bare 6 poeng opp til andreplassen på tabellen og dit skal vi innen grunnserien er ferdig.

Vi snakker tross alt om laget med flest mesterskap i Norge, uansett sport. 26 Norgesmesterskap og 29 seriemesterskap er enormt mye. Vi har vunnet serien de to siste årene. Vi sier at vinnerviljen og vinnerkulturen sitter spikra i vegga på Jordal. Det er på tide å hente frem den nå.

I morgen møter vi serielederne Stavanger Oilers. De har 41 poeng og det er 16 poeng mer enn oss på 16 kamper. Det skal en real kollaps til før noen andre lag kan ta mål av seg til å vinne serien. De leder serien med 10 poeng.

10644454_352219474945429_6104588714452391441_nLikevel: Vi er fullt i stand til å slå Oilers, vi gjør det regelmessig selv om vi får oss en på trynet innimellom også. Vi husker kampen om seriemesterskapet i vår, der vi grusa dem fullstendig på Jordal. 7-1 ble det til iskrigerne våre. En herlig kamp foran ett fullsatt Jordal. Jeg får gåsehud når jeg tenker på den magiske stemninga i Amfi`n den kvelden. Det finnes ikke bedre stemning noe sted i Norge når Klanen dundrer løs i et fullsatt Jordal.

I kveld begynner Iskrigerne på TV 2 Zebra. Jeg gleder meg voldsomt til å bli bedre kjent med ishockeyspillera våre. Det har vært spekulert i om den serien har tatt vekk mye fokus for spillerne våre i høst siden vi har prestert dårligere enn forventet. I så fall bør det komme en real utløsning i morgen på Jordal. Da vinner vi.

Fotballsesongen er over. Er du en av de som ikke går noe særlig på hockey er det en gylden anledning i morgen. Norges to beste lag de siste sesongene barker sammen på Jordal klokken 19:00.

Kom igjen`a. Gi iskrigerne en sjanse. Se dem på Tv 2 Zebra i kveld og kom på Jordal i morgen. Gutta trenger din støtte. Billett kjøper du i luka uttafor Jordal.

Vålerenga i mitt hjerte. Vi sees på Jordal.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.