Overblikket: På med lykketrusa!

Det ække tvil, nå er det kamp igjen. Lange tre dager er over siden siste kamp, og i aften kommer miniputten Lørenskog på besøk.

Lørenskog kommer til Jordal uten sin oppblåste direktør, Svein-Erik Edvartsen. Mannen med norgesrekord i antall jobber på kort tid. Nå er han bygones i Lørenskog, neste stopp er NFF. Nå må Lørenskog blåse opp nok en ny mann. Stabil klubb det der. Nok om det.

Skadesituasjonen til Lørenskog vet vi lite om.

Vår egen derimot er at troppen nok er full med det vanlige unntaket av at Jonas Oppøyen er ute – men trener såvidt på is. Det er jo noe. Ellers har Daniel Sørvik og Morten Ask slitt litt, men skal være klare til kveldens kamp. I hvert fall hvis vi skal tro klubbens hjemmesider.

Full tropp? Nesten. Tallak Lyngset har gått til Manglerud Star. Sikkert bra for ham. Han blir ikke savnet denne sesongen, ikke fordi han er en fæl fyr – men fordi han har prestert lite. Det er en helt fair sak, og i Manglerud Star får han garantert mer spilletid og kan utvikle seg. Plutselige er han tilbake.

Vi ønsker Lyngset lykke til.

Espen Knutsen har varslet noen små endringer. Ingen store. Bare justeringer. Det skal bli spennende å se hva de består i. Vi håper de inkluderer at vi tar steget opp og kvitter oss med hysterisk dårlige 3. perioder. Og gjerne 2. perioder også. 2. periode mot Storhamar Dragons sist søndag var, for å si det mildt, ikke bra – og vi fulgte opp trenden fra den perioden i 3. periode.

Noe må skje. På den ene aller andre fronten…

Lørenskog kommer til å gi oss tøff kamp i aften, ingen tvil om det. Men hvis Sankt Hallvards menn bestemmer seg for å virke skal dette bikke i vår favør. Gå ut i hundre og markere at Jordal Amfi er, uansett hvor slitt og rasfarlig den er, vår borg. I Jordal Amfi skal motstander rett i torturkammeret!

Men hva med denne trusa da?

Jo, det har seg slik at vi – som mange spillere – er litt overtroiske. Men vi legger ikke et kronestykke i skoa av den grunn, ei heller klistrer vi på oss en haug med plastere som skal regulere energier og biorytmer og Gud vet hva. Nei, vi er mer reffinerte enn som så. Men vi er enkle. Enkelt nok blir trusa som ble brukt sist kamp vi vant hjemme i Jordal Amfi automatisk lykketrusa.

Slapp av, den er vaska. Vi håper bare lykken ikke er vaska ut. Det kan den ikke være. Trusa gjør at vi vinner 4-2 i aften, siste setter Jesper Hoel slapt i åpen kasse.

Trusa fra sist søndag er tilintetgjort.

God natt Edvartsen, hvorhen du er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

 

 

 

Comments are closed.