Vålerenga taper mot griselaget fra skauen

VÅLERENGA-LØRENSKOG 1-3 Vålerenga taper en tett kamp mot griselaget fra Romerike. Det er helt opplagt at Enga mangler en målscorer. Vi henger greit med hele kampen og er i perioder bedre enn Lørenskog, men vi klarer ikke å sette pucken i mål. Og det er rimelig viktig i hockey… Dagens kamp begynte ganske tamt fra begge lags side, men ble etterhvert preget av grisespill fra Lørenskogs side. Mange stygge taklinger til hodet, men dessverre henger ikke dommerne med. Dommerne gjør en komisk kamp, men er neppe grunnen til at vi taper. Dessverre preges laget av manglende kreativ kraft i angrep. Vi skaper for lite klare sjanser og når vi gjør det, klarer vi ikke å score. 

Tekst:Frodo/LarsE/EspenB // Bilder: Tv2 Zebra

 Under følger vårt livereferat:

3. Periode

0.00: Vi er i gang, og begynned med en ICING!

1.00: Enga går rett i strupen på Lørenskog, men klarer ikke få pucken i mål.

5.00: Vålerenga trykker skikkelig på Lørenskog nå, og er på kanten til å dra på dem utvisninger veldig ofte. Plante redder alt så langt.

SCORING!!!!!!

5.41: Lindström scorer på direkteskudd, pass fra Follestad og Ihnacak!  Nå er det 1-2 og gutta har sprut i beina!

11.30: Vålerenga kjørte videre i noen minutter, så har det jevnet seg ut igjen. Sjanser til begge lag.

14.00: Lang færre kontroversielle situasjoner nå, ingen lag ønsker å dra på seg utvisninger.

15.45: Bonsaksen slår vekk pucken på blålinja, og setter i gang Rabbit alene. Sørvik er tilbake og blir utvist for tripping, mens Rabbit raser inn i stolpa og slår seg veldig. Sørvik er rasende, det kan se ut som om han tok pucken. Det mener iallefall han. Denne gangen velger dommer å ikke gi straffeslag, da må man tydelivis bli felt på blålinja. 2 min Sørvik, nå blir det vanskelig.

16.11: 1-3 Lørenskog, Steffen Thoresen. Kanarifansen jubler som de har vunnet cupfinalen. I fotball.

17.56: Vi klarer ikke legge noe særlig press på Lørenskog, som bare slår unna.

18.12: Vålerenga setter den i stolpa og det blir fullt kaos foran mål. Ikke overraskende er det den sjarmerende Laumann Ylven som tar i LITT mer enn alle andre, og blir utvist for å slå ned Lindström.

18.57: Nå er det fullt kaos igjen. Stene er fremme på en retur, og Ødegaard går totalt bananas. Wacey Rabbit er også med og sloss med en annen Vålerenga-spiller.

18.57: Noen stillbilder som verserer på sosiale medier viser at pucken vi hadde i stanga kan ha vært inne.

18.57: Henrik Ødegaard blir sendt i garderoben. Vi teller fortsatt opp..

18.57: Wacey Rabbit blir også sendt i dusjen.

18.57: Ask, Stene, Rabbit, og Ødegaard får alle 5+video.  Vi blir utvist for å bli regelrett slått ned/tape slosskamper om du vil.

Oppsummering: Vi mangler kliniske målscorere, vi mangler folk som er tøffe foran mål, og vi mangler spillere som står opp for lagkameratene sine. Det ser ut som alle prøver å tilrettelegge for hverandre.

2. Periode

0.22: Vi starter med utvisning på Daniel Sørvik for høy kølle. Vi kan trygt si at vi ikke får noe gratis av disse dommerne.

1.25: 2-0 til Lørenskog, Wacey Rabbit i overtall. Retter etter blir Erik Follestad Johansen taklet hardt i ryggen, og blir liggende. Han må gå i garderoben, mens Lørenskog får ture på videre uten utvisning.

2:24: Henrik Ødegaard med en knetakling på Brede, som må halte til benken. Dommerne reagerer denne gang, men Brede halter til benken. Vi får 2 min i overtall, uten at vi klarer å etablere noe særlig.

5.03: Komikveld på jordal amfi. Simon Olsson kommer alene, men blir felt helt oppe på blålinja. Straffeslag, sier dommer. SØBERG REDDER.

8.00: Follestad er tilbake på isen. Lørenskog har det meste av spillet, Lindström har vært alene med keeper en gang og skutt over.

8.09: Lørenskog takler mot hode igjen, også er det Andreas Stene som blir utvist for boarding. Dette er sjukt.

10.30: Vi blir tatt på fysikken, delvis fordi gutta ikke tar igjen, og delvis fordi vi gutta ikke tar igjen.

10.45: 2 min for interference på fetter Fredrik Csisar. Nå må vi putte.

12.45: Det gjorde vi ikke. Vi fikk ikke etablert overtallsspill før det var 15 sekunder igjen.

14.04: Vålerenga kommer to aleine, og en Lørenskog-spiller kaster kølla fremover og ødelegger spillet. Straffeslag. Ihnacak klarer ikke sette den.

15.12: Alex Plante krysstakler en Vålerenga-spiller foran mål, rett etter han først har krysstaklet Jonas Knutsen. Det ender med 2+10 på Plante. Den andre timinutteren hans, og han blir sendt i garderoben.

17.12: Bedre overtallsspill nå, men vi klarer ikke overliste Plante.

Oppsummering: Lørenskog viser seg fra en helt ekstremt usympatisk side. Alex Plante fikk dusj etter å ha samlet sammen 44 minutter. Vi sliter fryktelig mot førsterekka med Olsson og Rabbit. Vi var ganske gode i det siste overtalsspillet og tiden rett etter, men klarer ikke sette pucken. Plante står bra, men vi taper for mange nærkamper. Lørenskog tar oss på fysikken, og de takler mot hodet mange ganger uten at dommerne får det med seg. Ironisk nok var det krysstakling i rygg og ikke hode som sendte Plante i dusjen. Dersom man skal ha et grovjobberlag som Vålerenga, må man inn foran kassa og tåle en trøkk. Opp i ringa!

1. Periode

1:06: Henrik Ødegaard og Brian Ihnacak, 2+2 min for roughing. Ihnacak tok seg nær av en smell bak mål da Vålerenga var i angrep.

2:50: Kjempesjanse for Lørenskog, to mot en. Juell avverger første skuddforsøk, andremann skyter over fra slottet. Livsfarlig.

4:45: Lørenskog farlig frempå ved fler anledninger, bla Rabbit med skudd i to mot en, Søberg redder. Ihnacak og Ødegaard er ute på isen igjen.

6:30: Ihnacak tar pucken på blå og kommer alene på høyresiden, men backen klarer komme seg litt tilbake og presse han. Skyter rett på keeper.

7:00: Ask alene med keeper etter en back feiler på blå. Får ikke helt kontroll på pucken, og setter den i magen på keeper på backhand.

7:16: Alex Plante 2+10 for takling mot hodet. Vålerenga har PP, også drar vi på oss utvisning.

8:09: Ihnacak 2 min interference bak egen keeper.

9:50: Kjempesjanse da Ask drar seg rundt backen, men klarer ikke sette den. Nydelig av Ask!

13:00: Flere gode sjanser for Enga mens spillet bølger frem og tilbake. Bröms med et kjempebytt.

13: 17: Lørenskog skyter i stanga, så blir det fight mellom Sørvik og Lørenskogs babyface Simon Olsson. 2+2 på begge.

14:20: Vålerenga holder koken oppe, Lørenskog er farlige på kontringer. Ganske intenst akkurat nå.

17:30: Lørenskog ligger tungt på og får flere avslutninger på Søberg, vi klarer ikke klarere.

18:30: Søberg med flere redninger, Lørenskog har sin beste periode hittil.

18:50: Ask holder i pucken lenge, og spiller frem Espeland på fantastisk vis. Espeland prøver å sette den i krysset, men keeper redder.

19:03: Messa med en stygg blindside-takling på Eirik Saltsten. Saltsten blir liggende mens Lørenskog-benken står og jubler. Klasse.

19.14: Scoring til Lørenskog. Lars Erik Spets og Wacey Rabbit kommer avgårde, og får slå på Søberg fler ganger før pucken går i mål. Lurer fortsatt på hvorfor Messa ikke er utvist. Dritt.

Oppsummering: Jevn førsteperiode, Lørenskog prøver å være fysiske, og har særlig en god periode hvor de ligger tungt på og lager problemer for oss. Ask har utmerket seg med flere gode spill, men kvaliteten generelt må opp. Stusser fortsatt over oppførselen til Lørenskog-benken når Eirik Saltsten blir liggende. Hovererende, stående jubel for alle man fordi man kjører ned en unggutt?

Før kampen

Jonas Oppøyen er fortsatt skada og Tallak Lyngset har reist til M/S. Vi ønsker oss Oppøyen tilbake og Tallak også, når han har fått skikkelig skikk på spillet sitt.

Folk begynner å ta plassene på Jordal Amfi, blant annet en stor kontigent Kanarifans i forkledning for å følge sitt kjøre Lørenskog Ishockey.


Klanens WebradioKlanens Webradio er et av mange medlemstilbud i Klanen

Radiokanalen drives på dugnad av, med og for klansmedlemmer.

Avspiller til Klanens Webradio ligger til høyre på siden her. Du kan også bruke denne linken http://service1.klanen.no:8800/listen.pls.

 App til iPhone finner du her.

Les nyheter/saker av, med og om Klanens Webradio her.


Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Aktuelle lenker

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Følg klanen.no på Facebook.

Comments are closed.