Alle til Ullevaal – kom la oss laga show

I morgen kveld er det igjen duka for fest på Ullevaal stadion. Vålerenga Fotball møter Odd og dette er en kamp Vålerenga skal vinne. Festen begynner 19:00 og du er invitert.

I morgen kveld er det igjen duka for fest på Ullevaal stadion. Kampen går 19:00 og er TV-sendt. Dette betyr at vi enda en gang kan vise at vi er Norges beste supportere på riksdekkende TV. Det betyr at du kan være med å vise bergenserne hva det egentlig betyr å være supporter; at du kan vise moren studiekompisen din som har flytta tilbake til grisgrendte strøk i Trondheim hvor morsomt du har det; at du kan vise hele Norge at du driter i hvilket vær det er så lenge du kan støtte klubben i ditt hjerte.

Her finner du billettinformasjon

I morgen kveld er det duka for nok en festaften på Ullevaal stadion. Ikke bry dere om at Vålerenga har invitert en av Tippeligaens døveste festdeltagere, Odd, til kamp. Bry dere om at vi har et angrep som elsker å feste på banen; bry dere om at Vålerenga har ligaens desidert beste spiss; bry dere om at vi har et fremadstormende og ungt lag.

I morgen kveld er det duka for nok en festaften på Ullevaal stadion. Det er da Kjetil Rekdal skal vise coaching i verdensklasse; det er da Michael Langer skal vise minst mulig av seg selv; det er da Christian Grindheim skal vise lederegenskapene sine; det er da Ghayas Zahid skal vise at det var en feil av landslagsledelsen å ikke ta han ut til a-landslaget.

I morgen kveld er det duka for fest på Ullevaal stadion. Det er en fest jeg ikke vil unngå, og det tror jeg ikke du heller vil.

Kom la oss laga show!

Comments are closed.