Pinlig tap.

Vålerenga-Frisk Asker 2-3 Vålerenga valgte å undervurdere Frisk Asker i forkant av kampen. Det skulle vise seg å være en kardinalbrøler av de helt store. Uten tempo og innsatsvilje gikk det som det måtte gå – Vålerenga står fortsatt uten seier på egen is i år.

Tekst:FatFrodo/EspenB

Vi satt og vrei oss over elendigheta i samfulle tre perioder. Vålerenga har slitt med å levere gode kaper i år. I første seriekamp holdt vi en periode. I andre seriekamp holdr vi to. I dag var det nakent i alle tre periodene.

Vålerenga – dette holder ikke mål.

Vålerengas minst dårlige spiller i dag ble Daniel Sørvik.

Under følger vårt livereferat. Det er ikke spesielt lystig lesning.

Tredje periode:

Kampen er slutt. Vi taper 2-3. Noe av det pinligste jeg har sett på Jordal på flere år! Nattsvart!!

Pinlig, pinlig, pinlig!

Skam, skam, skam!!!

16.01: 2 min Frisk. Goggin for hekting. 1.43 min 5 mot 3.

Jeg tror aldri jeg har sett verre power play enn det Vålerenga presterer nå. Helt horribelt! 5 mot 3 i over 2 minutter uten å skape noenting.

13.35: Frisk ber om timeout. Enga har vbært gruspomme i 5 mot 3 så langt. 1 skudd på mål.

12.44: 5 min (+ video) Frisk. Dokken for takling bakfra. Stygg takling på Sørvik.

12.20: 2 min Frisk. Castanguay for high sticking.

Over halvveis i 3. periode nå og ingen lysning å spore. Dette ser mørkt ut!

6.50: 2-3. Frisk vinner som vanlig en duell langs vantet. Pucken lempes inn foran mål, hvor Fanøy Salo styrer pucken i mål. Fullt fortjent!

5 minutter er spilt av 3. periode og Enga virker gudskjelov til å ha våknet litt. Vi har ikke skapt de største sjansene, men gutta ser ut til å ta i litt i duellspillet i hvert fall.

Pucken er droppet for tredje periode. Kom igjen nå, Enga!

Andre periode:

2 . periode er over med stillingen 2-2. Herregud så dårlige Vålerenga har vært så langt i kampen! Denne perioden var faktisk enda verre enn den første. Vi går og seiler rundt på isen uten noe interesse for kampen. I tillegg kommer den ene feilpasningen etter den andre. Hadde det ikke vært for at Frisk er et ganske så begrenset lag, hadde Enga tapt denne kampen for lange siden. Og selv mot et svakt Frisk-lag har vi flaks som ikke ligger under kampen. Søberg har måtte varte opp med flere kvalifiserte redninger, Her må det bare bli en forbedring i 3 periode. Noe annet vil være en skandale! Skuddstatistikk 2. periode: 9-9.

19.22: 2 min Vålerenga. Ihnacak for slashing.

16.29: 2 min Vålerenga. Ihnacak for slashing.

Frisk fortsetter å skape sjanser, men gudskjelov er Søberg våken.

Med 13 minutter spilt hadde Søberg akkurat en kjemperedning etter at Brede Csiszar (!) nesten overlistet ham. Huff!

11.12: 2-2. Helt skandale av Enga. Mister pucken i overtall og Frisk får komme 2 mot 1. Goggin er målscorer.

9.55: 2 min Frisk. Castonguay for slashing.

8.34: 2-1! Daniel Søvik smeller til å pucken fyker inn via stolpen! Assists fra Ihnacak.

7.32: 2 m in Frisk. Goggin for interference.

5.30: 2 min Frisk. Saksvik Baar for knetakling.

5.06: 1-1. Håpløst forsvarsspill av Enga. Castonguay får stå i ro og mak og sikte. På tide å våkne snart?

4.20: 2 min Vålerenga. Bonsaksen for holding.

Enga begynner 2. periode like svakt og Frisk får en kjempesjanse med engang. Heldigvis rydder Søberg opp. Rette etterpå får Karterud en god mulighet, men setter pucken svakt midt på keeper.

Midtperioden er i gang. Kom igjen, Enga!

Første periode:

1. periode er slutt med stillingen 1-0 til Vålerenga. Det har vært en søvndyssende periode her på Jordal. Vål’enga gidder ikke å spille og Frisk klarer ikke. Det har vært noen høydepunkter fra vår side, spesielt at vi klarte å score i overtall. I tillegg til scoringen skapte vi 4-5 bra andre sjanser, uten at vi klarte å overliste Dahlberg i Frisk-buret. Forhåpentligvis bestemmer gutta seg for å underholde litt her på Jordal, sånn at resten av kampen blir severdig. Vi i klanen.no har i vært fall trua på at de beste periodene gjenstår her på Jordal. Skuddstatistikk 1. periode: 10-4

Rett etter det foregående ble skrevet, kom Enga seg til to store sjanser. Først med Karterud og så med Follestad Johansen, men avslutningen ble i begge tilfeller for svak.

10 minutter spilt og Enga har virket ganske så sløve så langt. Selv om vi leder 1-0, så har det vært svake greier foreløpig. På tide å våkne?

4.54: 1-0! Niklas Bröms i power play! Assist fra Lindstrøm og Bonsaksen.

4.45: 2 min Frisk. Saksvik Bar for slashing.