Først istrening kun timer unna

Den første istreninga i sesongen er en spesiell ting i ishockeyverden og vi oppfordrer alle til å ta seg en tur i Ungsdomshallen på Jordal i ettermiddag. Dessuten er det CHL snart og sjekk hva sjefen i Zürich Lions mener om gruppa vår.

Tekst: EspenB // foto: vif-hockey.no


Oppdatert 12:30 New York Rangers-stjernen Zuccarelllo trener med gutta i dag!

Treninga starter 15:30 og varer til 16:45. 2. keeper Glenn Jensen overraska seg sjøl med å våkne uthvilt og uten klokke 06:30 i følge ham selv på twitter. Da er gleden og spenningsnivået på plass.

Gutta skal trene på is to ganger daglig fremover, og  forhåpentligvis er isen på plass i Amfi`n fra neste mandag.

Det hadde vært kult om vi hadde fylt Ungdomshallen i ettermiddag, sjøl om treninga er midt i arbeidstia`. Kanskje treffer du kampbekjente du ikke har sett siden i vår også. Det blir så koselig atte!

Mens du venter på at treninga starter kan du lese deg opp om spillerstall og CHL:

Klubben kom med en oppdatering om spillerstallen i går,, der Shampo og Kjær forklarer hvorfor Csisar og Cocozza måtte forlate klubben. 

CEO i Zürich Lions er intervjuet på hjemmesidene til CHL, og han mener at alle laga har en sjanse til å gå videre fra gruppa vår. Vi møter Zutich Lions, Vienna Capitals og Färjestad. Les intervjuet her. Forøvrig skal CHL  vises på TV i USA og det er jo et ganske fett utstillingsvindu for unge spillere. Hva som skjer med rettighetene i Europa aner jeg ikke ennå.

I dag er sesongen i gang! Første treningskamp er i Fredrikstad tirsdag om ei uke. Den starter 19:00.

I år så tar vi alt!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.