Generalsponsor er i boks!

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet en stund, men nå er det altså kontrakter signert, hender er spytta i og trykket. DNB er Vålerengas nye generalsponsor. Allerede i dagens kamp not Stabæk vil en større logo prege brystet til bursdagsbarnet vårt. Det er stor stas!

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball.no


Endelig!

Etter halvannet år uten logo på brystet er generalsponsor omsider på plass og det er DNB, som allerede er inne som sponsor, som tar steget opp og blir den største og kuleste gutten i klassen. Det gir kjærkomne inntekter til Vålerenga, og det vil være et viktig bidrag i arbeidet med å redde klubben fra konkurs. Klanen.no har dessverre ikke lykkes i å få tak i de økonomiske rammene avtalen representerer.

Avtalen er allerede gyldig og løper fra fra 1. juli 2014 til 31/12-2018. Den er på 2 + 2,5 år. Etter 2016 skal partene snakke sammen og justere avtalen, og for meg ser det ut til at det legges opp til et langsiktig samarbeid mellom Vålerenga og DNB. Det er svært gledelige nyheter, og det er ingen tvil om at DNB er en svært solid aktør å ha med seg som sponsor. Samtidig vil lengden på generalsponsoratet gi klubben litt mer ro og langsiktighet.

Camilla Forberg, Merkevare og sponsorsjef i DNB sier at det er først og fremst klubbens entusiasme og det engasjement klubben skaper hos sine tilhengere og i regionen som gjør Vålerenga Fotball så spennende og attraktive for DNB. Hun forteller videre: «det som alltid må ligge i bunn er at DNB ønsker flere og mer lojale kunder. Vi ønsker at det kun skal være én bank for Vålerenga: DNB. Vi går inn i dette for å styrke vår markedsposisjon, og lojalitet til våre kunder i det området Vålerenga representerer.

Det er dermed ikke overraskende at Vålerenga sammen med DNB kommer til å dra i gang en kampanje som heter «vi bytter bank» senere i år. Den legges opp slik at Vålerenga får flere kroner jo flere som bytter bank.

For alle som har brukt mye tid og penger på innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vål`enga» er det verdt å merke seg at  daglig leder i Vålerenga Stig-Ove Sandnes forteller at det enorme engasjementet som er skapt gjennom innsamlingsaksjonen som er den utløsende faktoren for at DNB ønsker å øke samarbeidet med Vålerenga.

Tusen, tusen takk kjære medsupporter for at du sammen med oss andre har brydd deg så mye som du har gjort! Trøim matcher summen vi samler inn, og nå har altså DNB steppa opp og blitt generalsponsor. Tre gode ting til prisen av en. Det er helt suverent!

Her er det dog på sin plass å minne om at klubben ikke er reddet ennå og at innsamlingsaksjonen ruller videre. Det er fortsatt mange kroner som skal samles inn. Gi gjerne en slant i glede over at generalsponsor er på plass. send  sms med Enga til 2434 så gir du 100 kr per melding.

DNB, velkommen som generalsponsor og velkommen til den beste plassen på draktbrystet til den flotteste drakta i landet. Sammen går vi for edelt metall!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.