CMORE LAGER TRØBBEL: Børst&Ball kan bli avlyst

For å skikkelig bevise at de driter i Vålerenga og Klanen, flyttet C More kampen mellom Vålerenga og Brann til lørdag kl 18 – og ødelegger muligens vår store fest.

Tekst: MortenN

Etter først ha satt opp Lillestrøm-kampen på midtuka rett etter 17.mai og Rosenborg-kampen i krasj med VM-finalen, fant tv-gutta en kreativ måte å ødelegge den siste storkampen på Ullevål i år. De flyttet den til datoen for Vålerenga-supporterenes eneste årlige fest. Forøvrig kolliderer tidspunktet også med Vålerenga Hockeys ene oppgjør i Europacupen.

De hadde altså 364 dager å gå på, men bare måtte velge denne datoen, selv om denne har vært kjent lenge som Børst&Ball-festdato.

Evnen til å ta supportere på alvor er fraværende, og de ser ikke ut til å kunne føle noe puls rundt dette i det hele tatt. Klanen.no kjenner at tilliten til C More og tv-avtalesystemet forholder seg der det har vært en stund, på null.

Klanstyret gjør nå forsøk via Vålerengas administrasjon på å få kampen flyttet tilbake. Går det ikke, må vi enten avlyse Børst&Ball eller boikotte kampen. Siden boikotten ikke rammer C More, men VIF – er det uaktuelt.

Kanskje vi snart må ta andre midler i bruk? Kreative forslag mottas med takk.

Comments are closed.