Din guide til seriefinalen

Tirsdag avgjøres det hvem som blir seriemester i GET-ligaen 2014. Det blir en ren seriefinale i sesongens siste grunnspillkamp, og vi venter et fullsatt Jordal med topp stemning.  

Tekst: EspenB // foto: vif-hockey.no


Spenninga er til å ta og føle på. Stavanger Oilers har 101 poeng og vi har 100. Kun seier er godt nok for våre iskrigere. Om du samtidig tar med at det står 2-2 i innbyrdes oppgjør denne sesongen og at lagene har 10-10 i innbyrdes målforskjell ser du at dette er spennende.

Det laget som setter best fokus og legger igjen mest innsats på isen vinner. Så enkelt er det. Så får vi se om sjel, tradisjon og ære slår leiesoldater, penger og arroganse.

Vi tror det, og vi får se Vålerenga som seriemester 2014 som i 2013. Gevinsten ved å vinne er at vi får hjemmebanefordel og velge motstand først i sluttspillet. Og så vinner vi en abnormt stor pokal fra GET-ligaen da.

Det ryktes om godt salg av billetter, så om du har tenkt deg innenfor dørene i morgen begynner det å haste. Pucken droppes 19:00

Vær der!

Det er selvsagt hockeyvors på Vertshuset fra kl 15:00. Både Klanen.no og Klanens Webradio stikker innom der. Og etter kampen har du ting og feire. Seriemesterfesten er på Vålerenga Vertshus!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.