Vålerenga signerer ny spiss

Vålerenga Fotball har i dag signert treårskontrakt med spissen Viðar Örn Kjartansson. Islendingen kommer fra Fylkir, hvor han scoret 13 mål på 22 kamper i årets sesong.


Tekst: MortenN Foto: vif-fotball.no

Det er ikke offentliggjort noen overgangssum, men det er ikke ventet at denne er stor. Dermed har Vålerenga to spisser, når vi teller med Børven. Det er imidlertid ventet at han signerer med nederlandske Twente med det første. Danske Nordsjælland har også vært nevnt.

Informasjon om vår nye islending henter vi fra sotahjornet.no:

Kjartansson fyller 24 rett før seriestart. Seniorkarrieren hans starta i Selfoss i 1. Deild i 2008 hvilket tilsvarer adeccoligaen. Han scora åtte mål og fikk kontrakt med Pepsi-deildinlaget ÍB Vestmannaeyja året etter. Han scora to mål den sesongen. I 2010 hadde Selfoss rykka opp til Pepsi-deildin og han gikk dit i mai, da hadde han ikke fått spille en eneste kamp. 3 mål og bare 3 kamper fra start var fasiten. Selfoss rykka ned og Kjartansson bøtta inn 16 mål på 22 kamper sesongen etter. Selfoss rykka opp og Kjartansson scora 7 mål på 21 kamper den sesongen. I fjor spilte han i Íþróttafélagið Fylkir og scora 13 mål på 22 kamper, hvilket holdt til en tredelt toppscorertittel.

Klanen.no ønsker Vidar hjertelig velkommen til Vålerenga. Måtte du bøtte inn mål!

Les også mer på Vålerengas hjemmesider.

Comments are closed.