Vålerenga – Lillestrøm på onsdag!

Vålerengas innebandylag har tatt mål av seg til å rykke opp til eliteserien i år. Sesongen har starta bra med tre seire og et ufortjent tap. På onsdag tar Vålerenga i mot Lillestrøm og du har gratis inngang.

Tekst: EspenB


Vålerenga holder i dag til i 1. divisjon avd. øst. Målet er å rykke opp i eliteserien i årets sesong. Klanen.no skal være de første til å ta selvkritikk på antall saker med innebandy i året, men man girer seg automatisk litt opp når man vet at Lillestrøm står på andre siden av midtstreken.

Det er tilfelle i Jordalhallen nå på onsdag klokken 20:00.

Vålerenga åpnet serien med tre strake seire, men gikk på et surt 7-6 tap i Moss mot Øreåsen på søndag. Det kan ikke bli altfor mange tap om opprykk skal bli en realitet, så laget til trener Anton Brenner går for revansje på onsdag. De vil tilbake på vinnersporet, og hva passer vel bedre da enn å slå Lillestrøm? Spillerne vil veldig gjerne ha din støtte på tribunen når de gjør det så det er fint om du hiver på deg skjerfet ditt og stikker innom.

Anton Brenner er forøvrig spillende trener for laget og har en fortid i Eliteserien, bla for Gif Fighters. Videre kan Vålerenga Innebandy skilte med sin egen Tommy Salo. Det bør ringe ei bjelle for ishockeyinteresserte, men vi skal ikke akkurat påstå at det er samme fyr. Han her er også god, da!

Vålerenga står med 3 seire og 1 tap. Det deles ut to poeng for seier i innebandy, så de har seks poeng og 34-21 i målforskjell. Det holder til 4. plass på tabellen.

Lillestrøm skal vi ikke si så mye om, annet at de på sine tre første kamper står med ynkelige èn seier og to tap. De har 18-22 i målforskjell og det gir dem en 7. plass på tabellen med to poeng. De har riktignok en kamp mindre spilt enn Vålerenga.

Møter du opp i Vålerengas farger kommer du inn gratis, så det er bare å legge kveldsturen innom Jordalhallen. Kom og se innebandy. Det hadde vært moro å få samla en god gjeng!

Hallen ligger strategisk plassert nedenfor ungdomshallen på Jordal. Det spilles håndball der også. Har du lyst til å betale eller har glemt å pynte deg koster det deg en femtilapp i døra.

Oppfordringen er klar: Ta turen til Jordalhallen på onsdag klokka 20:00 og se innebandylaget valse opp med de gul/sorte romerikingene.

Det skal i alle fall jeg. Bli med!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.