Supportertreff på Valle lørdag!

Førstkommende lørdag spiller Vålerenga Damer sesongens siste seriekamp. Etter kampen blir det suportertreff på Valle. Spillerne fra damelaget og herrelaget stiller opp for fansen.

Tekst: EspenB // foto: www.grydis.no


supportertreff_valle-007Damekampen i Valhall starter lørdag kl 13:00. Motstander er Arna-Bjørnar fra Bææærgen. Etter den kampen og etter at herrelaget har trent seg ferdig (det trengs!) ca kl 15.15 møter spillerne fra dame- og herre-laget opp til supportertreff ved Brakka.

Damelaget skal få sin fortjente hyllest etter en strålede sesong. Om det blir 4. eller 5. plass i serien avgjør lørdagens kamp.

Husk på at dette bare er sesong to i supportertreff_valle-012Toppserien. De kom seg også til semifinalen i cupen, så sesongen har vært riktig så god for damene. Møt opp i Vallhall og støtt dem. Det fortjener de! Inngangspris er 50 kr i døra.

Herrelaget reiser til Ålesund umiddelbart etter supportertreffet og vi har da en gylden anledning til å vise vår støtte til klubben i vårt hjerte før de reiser. De møter som kjent Ålesund kl 18:00 søndag. Med seier supportertreff_valle-010eller uavgjort trenger vi ikke bite negler resten av sesongen. Da er plassen i Tippeligaen sikret.

Det blir muligheter for å få autografer av spillere på begge lag, gratis varm drikke og intervjuer med spillere fra både dame og herre-laget. Det blir enkel servering av vafler og pølser. Inntektene derfra går til breddeidretten så kjøp. Mye!

supportertreff_valle-011Kort oppsummert: Dra til Vallhall og se Vålerenga Damer kl 13:00 og rusle bort til Brakka etterpå for supportertreff. Hyll lagene og kjøp pølse og/i vaffel.

Vi sees!

Alle bildene ble tatt på supportertreffet samme sted i vår.

 

 

supportertreff_valle-001

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.