Gå på toppoppgjør på Jordal søndag!

Vålerenga møter Stavanger Oilers søndag kl 17 på Jordal. Her er alt om kampen og lagene.

Tekst: MortenN


Første periode

06:35 2min Stavanger.

Fem minutter er spilt. Det har vært jevnt, godt tempo, men ganske lite sjanser. Nærmest var Daniel Sørvik, men skuddet fra en en presset back forholdsvis alene igjennom gikk utenfor.

Klanens Webradio har tekniske problemer, men kommer på luften etterhvert.

00:00 Perioden er i gang

Før kampen

Stavanger Oilers og Vålerenga er fjorårets finalister, og norsk hockeys to beste lag de siste åra. Alt tyder på at dette fortsetter, selv om Storhamar har hatt en overraskende god start på sesongen, og Lørenskog viser at de kommer til å bli med å regne i kampen om bøtta.

Vålerenga - Oilers 24.01.2013Petter Thoresens mannskap er ikke blitt noe dårligere enn i fjor. Sist kamp debuterte backen Nick Schaus, som skadet seg under sesongoppkjøringa. Han kvitterte ut det avgjørende målet, og sørget med det for seier 1-0 hjemme mot Sparta. Powerplay-målet ble assistert av Kurt Davis og Dan Kissel, som også i år er sentrale spillere i Petter Thoresens mannskap.

Vålerenga startet torsdagens kamp mot Frisk svakt, men snudde etterhvert kampen i sin favør. Til slutt hadde fem spillere tegnet seg for scoring, og ni for assist hos Vålerenga, og resultatet ble 2-5. Det viser noe av det som kan vise seg å bli styrken til årets lag – mange spillere tegner seg for poeng, og vi har flere rekker å se opp for.

hockey 20121025 VIF Lørenskog -AG Jonas OppøyenGo’gutten Jonas Oppøyen er gledelig overraskende vår beste poengplukker. Han har 14 poeng, noe som allerede er mer enn han hadde i grunnspillet i fjor. Bra!

Fortsatt håper og venter vi på at hjemvendte Mark McCutheon skal blomstre skikkelig. Kanskje han er mannen for de store kampene? I så fall lever vi godt med det.

Det er ligaens to mestscorende lag som møtes, det burde borge for en målorgie av dimensjoner! Samtidig er begge av lagene av de som har sluppet inn minst, så jeg slår øyeblikkelig ihjel min egen påstand. Stavangers Ruben Smith har holdt buret reint i tre kamper på rad, vi får satse på at det holder.

Pucken droppes kl 17. Før og etter kampen drikker vi øl på Vertshuset. GOD KAMP!

NB! Se også opp for et opplegg fra 1913-klubben, supporteraksjonen som samler inn cash for å skaffe spellere til Vålerenga Hockey.

Billetter til kampen kjøper du her. Medlemmer av Klanen får rabatt på klansfeltet ved kjøp i billettluka.

image


Klanens WebradioKlanens Webradio er et av mange medlemstilbud i Klanen

Radiokanalen drives på dugnad av, med og for klansmedlemmer.

Avspiller til Klanens Webradio ligger til høyre på siden her. Du kan også bruke denne linken http://service1.klanen.no:8800/listen.pls.

App til iPhone finner du her.

Les nyheter/saker av, med og om Klanens Webradio her.


Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Aktuelle lenker

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Følg klanen.no på Facebook.

Comments are closed.