VV lørdag: Ettermiddagskonsert med Foot On Wedge i bakgården

Mange savnet sikkert Tom Petty-influerte rockeband fra Dokka på helgas Børst&Ball. Fortvil ikke! På lørdag spiller Foot On Wedge i bakgården på Vålerenga Vertshus, som en perfekt oppladning til RBK-VIF på storskjerm etterpå!

Tekst: MortenN

Stig Ronny Fredrikstuen (vokal, gitar), Morten Granheim (bass) og Jo Inge Bråten (trommer) er tilbake på Vålerenga Vertshus etter suksesskonserten tidligere i år. Denne gangen skal trioen spille ettermiddagskonsert i bakgården på Vålerenga Vertshus.

Vis din interesse for arrangementet på Facebook her.

Stig Ronny har i mange år gått svanger med en rekke fengende rockelåter, men brikkene falt ikke på plass før han begynte å øve sammen med de rutinerte herrene Granheim og Bråten. Powertrioen fant raskt tonen, og samme begynte de å lage låter som skulle bli til et album.

Nå er debutalbumet et faktum, Nuffs Enough ble utgitt i vinter. 10 låter med beina godt planta i 70-tallstradisjonen, rock’n roll så det holder – og skribenten synes han hører både Tom Petty og Led Zeppelin i musikken.

Hør et potpurri fra debutalbumet her.

Lørdagens konsert ødelegger på ingen måter lørdagskvelden din – den kickstarter den i stedet. Konserten starter kl 1600.

CC 50,-.

Hør debutalbumet på Spotify her.

Comments are closed.