Topp mot bunn i dag: Vålerenga2 – Molde2

Ikke akkurat uavgjort, men andrelaga skal gjøre opp seg i mellom i Vallhall i dag. VIF 2 med endel førstelagspillere i troppen. DittOslo streamer kampen. Mrk: Avspark 17:30

Tekst: EspenB


Oppdatert 19:44 04/7-13

Kampen er over og VIF 2 vant fortjent 2-1 etter scoringer av Falk-Larsen og Fellah. 

Førstelaga spilte uavgjort 3-3 på Ullevål for litt siden, men nå er det altså rekruttlaga som skal til dyst. Ta turen til Vallhall eller se kampen på terrassen.

Sendestart ca. 17:20. Link til streamen her.

Vålerenga 2 starta sesongen aldeles perfekt resultatmessig men har fått en liten formsvikt samtidig som de har møtt flere av de beste laga i Oddsenligaens avdeling 1. Det har medført fire tap på de fem siste kampene for våre unge lovende. De står med åtte seire, ingen uavgjort og fire tap. Det gir en habil 4. plass. Målforskjellen før dagens kamper 29-21. 24 poeng gjør at de ligger 6 poeng etter serieleder Førde med sine 30 poeng.

Molde 2 har hatt en svak sesongstart, og har 3-1-8. 21 mål forover og 32 mål bakover. Det gir ynkelige 10 poeng på 12 kamper. De holder 12. plassen à poeng med Birkebeineren som har en kamp mindre spilt.

Dagens tropp inneholder A-lagsprofiler som Fellah, Bojan, Samuel og Hæstad.

Hele troppen: Øyvind Knutsen, Nima Danai, Anders Plassen, Markus Nakkim, Pio Dingmeijok, Anders Eriksen, Bojan Zajic, Mohammed Fellah, Kristofer Hæstad, Jibril Bojang, Riki Alba, Aaron Samuel, Gaye Dodou, Shåresh Ahmadi, Ali Iqbal, Jesper Solli, Gagandeep Singh Lally, Rino Falk Larsen

Molde stiller med rent G19-lag i følge svært etterrettelige FrankO.

Kampen streames på dittoslo.no og det er Klanens egen kringkastingssjef Rune Julsvik og statistikkguru Frank O. Hansen som forteller deg det essensielle under kampens gang. Vi regner med at Klanens Webradio leverer på sedvanlig høyt nivå.

Du har som vanlig muligheten til å komme med innspill, kommentarer, spørsmål og annet  til kommentatorene underveis i kampen. Det er Twitter som herjer, og du bruker hashtag #kwr så gutta ser meldinga di.

Har du ikke Twitterkonto plukker du frem mobilen og sender SMS. Send kodeord KWR og ditt spørsmål, kommentar, innspill eller annet til 2242. Tjenesten koster 5 spenn per melding og  inntektene Klanen får på det går direkte inn i reisekassa til Klanens Webradio. Du taster altså for flere enn bare deg sjøl. Du kan sende SMS allerede nå om du ønsker.

God kamp!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.