Toppkamp i 2. divisjon i dag: Vålerenga 2 – Asker

Asker Fotball gjester Vallhall i kveld, og vinneren av kampen inntar førsteplassen i Oddsenligaens avdeling 1. DittOslo.no streamer kampen fra kl 18:50 og Klanens Webradio kommenterer.

Tekst: EspenB


Rekruttlaget tar i mot GråLars Bohinen og hans menn i Vallhall i kveld. Kampen starter 19:00. Lagene som møtes har knivet mot hverandre i toppen av divisjonen hele sesongen.

Se kampen på Livestream hos dittOslo.no fra ca 18:50 her.

Kveldens kamp kompletterer runde 11 i Oddsenligaens avdeling 1, og både Førde og Bærum har sneket seg forbi Asker og Vålerenga 2 i løpet av helgen. Det er meget tett i toppen av avdelingen nå.

Asker har småpene 8-1-1 i kamper og har scora 30 mål. Bakover har de kun henta ut kula av kassa 8 ganger på sine 10 første kamper. De har 25 poeng og går forbi serieleder Førde med sine 27 poeng med seier i kveld.

Vålerenga 2 har 8-0-2 på sine første 10 kamper og målforskjellen er 27-15. 24 poeng er fasit så langt i sesongen. Med ettmålsseier er VIF 2 à poeng og har lik målforskjell som Førde. VIF 2 går dog foran på flere scora mål.

Når det er sagt kommer nok unggutta til å få en særdeles tøff kamp i kveld. Det er venta at et rent G19 spiller denne kampen siden A-laget har en svært viktig cupkamp mot Sogndal onsdag. Her passer det forøvrig å nevne at A-laget gikk videre på bekostning av nettopp Asker Fotball i forrige cuprunde. Vi vant 3-2 på Føyka kunstgress.

DittOslo.no streamer kampen og parhestene Frank O. Hansen og Rune Julsvik kommenterer. De drar i gang ca 18:50 med lagoppstillinger og annet småknask den interesserte supporter har bruk for i forbindelse med kampen.

Du har muligheten til å komme med innspill, kommentarer, spørsmål og annet  til kommentatorene underveis i kampen. Det er Twitter som herjer, og du bruker hashtag #kwr så gutta ser meldinga di.

Har du ikke Twitterkonto plukker du frem mobilen og sender SMS. Send kodeord KWR og ditt spørsmål, kommentar, innspill eller annet til 2242. Tjenesten koster 5 spenn per melding og  inntektene Klanen får på det går direkte inn i reisekassa til Klanens Webradio. Du taster altså for flere enn bare deg sjøl. Du kan sende SMS allerede nå om du ønsker.

God kamp!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.