Stream Raufoss – Vålerengas A-lag i dag

dittOslo og Klanens Webradio hjelper deg med å korte ned ventetida til lørdagens kamp mot Molde. Fra 17:50 i dag kan du se vakre Vålerenga herje med ufyselige gule og sorte drakter. Raufoss er lammet som skal ledes til slakterbenken.

Tekst: EspenB // foto: Anders Grydeland – Grydis.no


A-laget tar turen til Raufoss Stadion for å få kamptrening før tippeligaalvoret igjen legger sin klamme hånd over spillere, støtteapparat, administrasjon og supportere. Tiden for å bidra for laget er igjen kommet. Vi står sammen og kjemper og vinner til slutt.

La oss håpe at formen til gutta og og plasseringene på tabellen peker samme vei  i sommer og høst – rett oppover. Aller helst bør vi holde oss for gode til å avgi flere poeng i årets sesong. Om vi i tillegg unngår tap i cup så blir dette en fantastisk høst.

Jaja, man alltids drømme.

Det er altså Raufoss som tar i mot våre beste spillere i dag. Raufoss surrer til vanlig rundt i 2. divisjon avdeling 2. Der surrer de såpass godt at de holder 3. plassen etter 10 spilte kamper med 20 poeng i beltet. Kun Alta og Pors kan vise til bedre resultater denne sesongen. 6-2-2 er fasiten så langt og målforskjellen er på 17-10.

Vålerenga på sin side har spilt 12 kamper i vår øverste divisjon og har samla lusne 13 poeng. 4-1-7 er i underkant av forventa. Målforskjellen er negativ, med 13 jubelscener og 19 tunge stunder. 13. plass på tabellen gir på ingen måte krem i buksa hos storforlangende supportere.

Kampen  kommenteres av Rune Julsvik og Frank O. Hansen. De gutta er kanskje Vålerengas to beste denne sesongen. Gjør deg selv en tjeneste og sett av tid til å oppleve dem i fri utfoldelse i dag.

Se kampen hos dittOslo.no fra 17:50

Du har muligheten til å komme med innspill, kommentarer, spørsmål og annet  til kommentatorene underveis i kampen. Det er Twitter som herjer, og du bruker hashtag #kwr så gutta ser meldinga di.

Har du ikke Twitterkonto plukker du frem mobilen og sender SMS. Send kodeord KWR og ditt spørsmål, kommentar, innspill eller annet til 2242. Tjenesten koster 5 spenn per melding og  inntektene Klanen får på det går direkte inn i reisekassa til Klanens Webradio. Du taster altså for flere enn bare deg sjøl. Du kan sende SMS allerede nå om du ønsker.

Det er kun timer igjen til kamp. Bruk dem på å kjøpe billetter til kampene mot Molde, Sogndal og Lillestrøm.

God kamp!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.