Styremøte og styrepils 7 mai

  Ukategorisert

Mange bekker små gjør at styremøtene for tida blir omfattende. Mitt oppi et trangt kampprogram rekker styret i Klanen bare så vidt å glede seg over en seier eller furte over tap, før neste kamp er igang.

Tekst: Kjell Henning Thon 


Gjest på ukas styremøte var supporterkoordinator i Vålerenga, Bengt Calmeyer. I forbindelse med dette ble det en livlig diskusjon som bluss og seter, bråk, tull og tøys, men vi skiltes som gode venner før Bengt dro til Nrk for å diskutere fotballrelatert bråk med trivelige Ola Moheim (politiet) og ålesleipe Yngve Hallén (NFF).

Med basis i disse punktene har vi gjennomgått vår egen kommunikasjonsplan, og tydeliggjort hvordan vi løser utfordringene i et hurtig medielandskap. Parallelt med dette erkjenner vi problemstillingene knyttet til at Klanen og klubben er to ulike enheter med ulik medlemsmasse. Fortsatt arbeid, fortsatt kommunikasjon og fortsatte tydeliggjøringer av hva som kan aksepteres på våre tribuner, turer og arrangementer, slik går refrenget her.

På toppen av det hele kommer NFFs kenguru-i-Glassmagasinet-strategi som gjør at man ikke aner hva som skal skje, men er helt sikker på at noe kommer til å gå i stykker. Vi håper NFFs styremøte 16. mai kan rydde opp i noe av galskapen, men frykter at de heller vil bruke fille-episoder som Sogndals to bluss i kampen mot Brann eller Aalesunds vakter sin berserkergang mot Rosenborg til å statuere eksempler siden «de innser at supportere er så håpløse».

Videre er Klanens styre opptatt av at sangen og sangsentrum fungerte bedre mot Aalesund, og at vi derfor fortsetter på samme måte mot Hønefoss, Tromsø og Rosenborg, slik at denne tribunefordelingen kan «sette seg»

I tillegg har det

  • Kommet post, inkludert regninger, ingenting oppsiktsvekkende
  • Blitt behandlet søknader til fondene, noen får penger
  • Blitt spist restemat fra en konfirmasjon

 

Etter styremøtet gikk de fleste av oss på Bohemen. Der så vi Canada spille hockey, mens vi så Norge se på. Neste styremøte/pils er for øvrig ikke tirsdag om 14 dager, men torsdag, altså 23. mai. Klokken 19.30, cirka. Takk til Plaum pluss de faste (dere vet hvem dere er) som dukket opp og diskuterte ting med oss denne gangen. Også takk til Kenneth i baren som vet å rope når det trengs slik at vi hører ham over de mest høylytte gjestene.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.