Styremøte og styrepils 23. mai

  Ukategorisert

I løpet av torsdagens styremøte fikk vi beskjed om at Asker hadde endret billettprisen til cupkampen mot Asker førstkommende onsdag. Derfor oppfordrer vi hjerteligst til at alle skal dra på den.

Tekst: Kjell Henning Thon

Styremøtet var på Valle fordi flere av styremedlemmene skulle i et annet møte etterpå. Men også på styremøtet var fokus på tribuneliv, tribuneaktivitet, serveringsstedene Klanen eier og på tanker rundt hva Klanen er.

Det siste blir et tilbakevendende tema i kommende styremøter. Identitets-prosessene som har vært tidligere med seminarer, møter og det som endte opp som Klanens Manifest var sunne for Klanen. Disse har skapt arbeidslagene som de er i dag og Klanens evalueringsseminar. Men vel så viktig som sluttproduktet har prosessene vært, og derfor ønsker vi derfor å sette igang en ny taknerunde som kanskje ender opp med enda større engasjement og involvering om et år eller to. Målet er da å meisle ut noen tanker om hva Klanen er og hvordan Klanens framtid ser ut.

Mer konkret kan vi ikke være nå, simpelthen fordi vi ikke vet mer.

Før dette hadde vi som sagt diskutert mye, blant annet med supporterkoordinator Bengt Calmeyer. I denne sammenheng var det mest vesentlige å se på hvordan han kan tilrettelegge for aktivitet på ulike tribuner, og hvordan vår hjemmetribune nå er i ferd med å sette seg.

Vi trenger også å friske opp Klanens visuelle profil, og det vil komme konkurranser og oppfordringer til dette i perioden framover.

Etter møtene gikk vi på Vertshuset, der vi holdt vår mest vellykkede styrepils så langt. Mange gode samtaler med alle typer supportere om livet i Vålerengas farger og aktivitetene på våre tribuner. Flott! Neste styremøte/pils er tirsdag 4. juni. Sak om styrepilsen kommer på klanen.no før den tid.

Comments are closed.